SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İyi Sallandık! Önce 4.5, Sonra 4 Büyüklüğünde Depremler..

İyi Sallandık! Önce 4.5, Sonra 4 Büyüklüğünde Depremler..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezinde şiddetle hissedilen bir deprem oldu. Kandilli Rasathanesi, depremin Malatya- Pütürge sınırlarında ve 4.5 büyüklüğünde olduğunu duyurdu. Saat 03.22'de de AFAD'ın merkez üssünü Adıyaman- Çelikhan ilçesi olarak açıkladığı 4 büyüklüğündeki deprem de, Malatya il merkezinde şiddetle hissedildi.

4.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE, MERKEZİ PÜTÜRGE..

Saat 01.38'de meydana gelen ve yaklaşık 7-8 saniye süren deprem, korku ve paniğe yol açtı. AFAD, depremin yer yüzeyinin 9,5 km. altındaki tabakada meydana geldiğini ve büyüklüğünün 4.4 olduğunu bildirdi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise, depremin merkez üssünü Pütürge- Kavaklıdere, büyüklüğünü 4.5 olarak açıklarken, yer yüzeyinin 5 km. altındaki tabakada meydana geldiğini duyurdu. 

4 BÜYÜKLÜĞÜNDE, MERKEZİ ÇELİKHAN..

Bu arada, saat 03.22'de de AFAD'ın merkez üssünü Adıyaman- Çelikhan ilçesi sınırları olarak duyurduğu 4 büyüklüğündeki deprem Malatya il merkezinde de hissedildi. Kandilli Rasathanesi de, aynı depremin büyüklüğünü 3.9, merkez üssünü ise Çelikhan- Korucak olarak kayıtlara geçirdi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Smn (19 saat önce)
    :((((((
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Malatya (1 gün önce)
    Çeki düzen vermemiz kendimize bakın dün gece birçoğumuz uyumadı tedirginlikten. Can tatlı birçoğumuz için ama ölüm her an yanıbaşımızda. Allahın rızası gözetmeden yaptığımız her iş başta kul hakkı olmak üzere ölüm sonrası hayatta karşımıza ödenmeyen hesaplar olarak ortaya çıkacak. Malatya depremden sonra çok kötü bir halde asayiş trafik başta olmak üzere psikolojik sosyolojik ve ekonomik olarak dağılmış haldeyiz. Malatya adliyesinde deprem sonrası yeni ceza dava mahkemeleri eklendi artık kaldırmıyor mahkemeler. Evet kuldan utanmıyoruz ama yaradan da korkmaz çekinmez bir hale geldik. Bakın başımıza ne kadar daha büyük bir müsibet gelebilir ki biz kendimize çeki düzen verelim. Beş dakika hatta saniyeler sonrasının garantisi yok kimse ahirete mal mülk hırs götürmüyor. Götürülecek tek şey iyi ameller. Hepimiz dört dörtlük değiliz ama azami düzeyde yaradanın rızasını kazanmak zorundayız mevkin makamın gücün ne olursa olsun. Sayın hemşehirlilerim bu güzel şehir artık giderek çekilmez bir hale geliyor ama bunu düzeltmek elimizde. Yoksa belalar musibetler eksik olmayacak.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Arkadaş bu İsviçreliler, İsrailliler, Fransızlar, İtalyanlar çok mu çeki düzen vermiş kendine. Yoksa doğru yol onların mı. Camiler yıkıldı hacı. Bunca yorum yapmışsın ancak esası kacirmissin.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Neriman (1 gün önce)
    Bı de fiyatlara bakaydin zabıta çocuklarımıza birşey diyemiyoruz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali eren (1 gün önce)
    Depremin üzerınden 2 yıl bitmesine az kaldı ne değişti: Malatya pahalılıkta sınıfta kaldı.2 yılda yaklaşık 20 bin deprem olmuş . Malesef hasarlı binalar fahiş fiatlar 20 bin tl kiraya verılıyor hala,2 yıl içinde tüm gıda işçilik dahil herşeye % 500 zam gelmiş. Fakir fukara inim inim inliyor.perişanlık diz boyu. Bir an önce Malatya Toki deprem evler yapılsın. En güvenli evler Toki evlerıdır.vel hasıl 2 yıl geçti biz değişmedik. Afet üzerınden ranta devam !!!!!!
    %90
    %10
    Yanıtla
  • mehmetcan (1 gün önce)Ali eren isimli kullanıcı yorumuna
    Pahalılık sadece Malatya damı bir dışarı çıkın ülkenin her yeri pahalı paran sıfırlandı kardeş ülke resmen batıyor
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Ferdi Bey (1 gün önce)Ali eren isimli kullanıcı yorumuna
    Pahalılıktan sınıfta kalınmaz. Pahalılığı yenememekten sınıfta kalınır. Sen, farkında olmadan pahalılık istiyorsun. Dikkatli olalım. Bu arada, Tüm Malatya halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Kardeş sen ne diyorsun?? Sadece Malatya mi pahalı. Her yerde ortalama kira 20 bin olmaya başladı. Ülkeyi mahvettiler siz uykuda misiniz siz şaka misiniz ben algilayamiyorum artık.
    %63
    %37
    Yanıtla