SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis İzmir'den Çalınan Otomobili Malatya'da Buldu

Polis İzmir'den Çalınan Otomobili Malatya'da Buldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve Yeşilyurt Suç Önleme Ekiplerince yapılan çalışmalarda çeşitli suçların failleri yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan çalışmalarla ilgili şu bilgi verildi:

"Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

-Son bir hafta içerisinde haklarında yakalama emri bulunan 63 kişi yakalanarak tahkikata başlanmıştır.

-Cezmi Kartay Caddesinde bir işyerinde Kumar oynayan 4 şahsa 5326 sayılı Kabahatler Kanununa muhalefetten işlem yapılmış, masada bulunan 1.150 TL muhafaza altına alınmış, işletmeci adli tahkikat başlatılmıştır.

Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme Ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda;

-Çarmuzu Mahallesinde meydana gelen Kamu Malına Zarar Verme, Hırsızlık olayı ile ilgili iki şahıs kablo kesmekte kullandıkları kesici alet, çekiç ve kesilen kablo parçaları ile birlikte yakalanmış, ayrıca şahısların üzerinden 0.56 gr metamfetmin ve 2 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiş, tahkikata başlanılmıştır.

-İnönü Mahallesinde bulunan bir aracın yapılan şase sorgusunda İzmir ilinden çalıntı kaydı olduğu tespit edilmiş tahkikata başlanmıştır.

-Karakavak Mahallesinde bir inşaat sahasında yaklaşık 50.000 ₺ değerinde malzemenin çalınması olayının faili meçhul şüphelisi tespit edilerek bahse konu olan malzemeler ile birlikte yakalanmış tahkikata başlanmıştır.

-Çavuşoğlu Mahallesinde meydana gelen Kasten Yaralama (Darp) - Araç Kurşunlama - Mala Zarar Verme olayının şüphelileri yakalanarak tahkikata başlanmıştır."

Bülten


 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız