SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarma 36 Kilo Esrar, 4 Silah Ele Geçirdi, 5 Şüpheliyi Yakaladı

Jandarma 36 Kilo Esrar, 4 Silah Ele Geçirdi, 5 Şüpheliyi Yakaladı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’nın Akçadağ ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, 36 kilo 30 gram kubar esrar, 52 kök kenevir bitkisi ile 4 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 5 şüphelinin de yakalandığı  Akçadağ ilçesinde zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonla ilgili Valilik aracılığıyla Jandarma'dan şu bilgi verildi:

"Malatya İl J.K.lığı unsurlarınca yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde; Akçadağ İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan bir mahallede Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ve Yasadışı Kenevir Ekimi yapıldığına dair alınan duyum üzerine, 06 Ağustos 2024 tarihinde (5) şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada; (36.030) gr. Kubar Esrar, (52) Kök Kenevir Bitkisi ve (4) adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir. Meydana gelen olayda (5) şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır.

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Devriş (11 ay önce)
    Uyuşturucuya Hayır. Pazarda Limon satın en azından şerefli bi meslek. Yeni gelen Valimiz inşallah bu konularla sağlam ilğilenir.
    %100
    %0
    Yanıtla