SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Jandarma Operasyonunda 83 Kilo Skunk Ele Geçti

Jandarma Operasyonunda 83 Kilo Skunk Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya ve Diyarbakır Jandarmasının istihbarat çalışması sonucu Kale'de durdurulan bir araçta, piyasa değeri 10 milyon TL olan 83 kilo 287 gram uyuşturucu skunk* maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Operasyonla ilgili olarak İl Jandarma Komutanlığı, Valilik aracılığıyla şu açıklamayı yaptı:

"Malatya ve Diyarbakır İl J.K.lıklarınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Diyarbakır ilinden İstanbul iline uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı duyumu alınmıştır. Alınan duyum üzerine Kale ilçesinde adli makamlardan alınan arama kararı ile operasyon başlatılmış olup, Uyuşturucu Madde Tespit Köpekleri ile şüpheli bir araçta yapılan arama esnasında araçta bulunan valizlere tepki verdikleri tespit edilmiştir. Yapılan detaylı aramada, toplam (83.287) gram Skunk uyuşturucu maddesinin, valizlerin içerisine vakumlu paketler halinde yerleştirildiği görülmüştür. Ele geçirilen ve piyasa değeri yaklaşık 10.244.000 TL olan, (83.287) gram Skunk uyuşturucu maddesine el konulmuş, (2) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır."

*Skunk: Esrarın bir türü olan Skunk , uyuşturucu olarak esrara göre daha güçlüdür.  Skunk’ın esrardan farklılığı hibrid bir tohumdan elde edilmesidir.  Yoğun kaygı, panik ve kusma yapıcı etkisi (özellikle ilk kullanıcılarda)bulunmaktadır. Ayrıca mizaç yükselmesi, normalden farklı hissetme, pelteleşme, zaman ve yer algısının değişimi, paranoya, iştah artışı da yapmaktadır. Güçlü esrar çeşitlerinde olduğu gibi, Şizofreniye kadar varabilen akıl hastalıklarına neden olmaktadır. Beyin kimyasını değiştiren ve bozan her madde kişide değişikliklere , hatta kişilik değişikliklerine bile neden olur. (Dr.Armağan Samancı)

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız