SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarmadan Asayiş Uygulaması

Jandarmadan Asayiş Uygulaması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da jandarma ekiplerince asayiş uygulaması yapıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş, trafik, kaçakçılık, istihbarat ve patlayıcı madde imha timlerinin katılımıyla, halkın huzur ve güveninin temini ile kamu düzeninin sağlanması amacıyla, "şok yol kontrol ve araması ve umuma açık yerlerin kontrolü" uygulaması yapıldı.

Uygulamada 2 bin 206 kişinin kimlik sorgusu yapıldı, 131 umuma açık yer denetlendi. Kontroller sonucunda 14 kişi hakkında adli ve idari işlem yapıldı.

Trafikte 983 araç denetlendi ve bunun sonucunda 18 araca 5 bin 467 lira ceza kesildi, 2 araç trafikten men edildi.

AA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam