SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarmadan Kayısı Hırsızlarına Operasyon

Jandarmadan Kayısı Hırsızlarına Operasyon
A- A+ PAYLAŞ

Jandarma tarafından Doğanşehir, Akçadağ ve Yeşilyurt'ta, kurutulmak için sergene serilen kayısıları çalmaya çalışan 4 şüpheli suçüstü yakalandı, 2'si tutuklandı.

Artan kayısı hırsızlıklarının engellenmesine yönelik çalışma başlatan Jandarma ekipleri, Doğanşehir İlçesi Suçatı Mahallesi'nde sergene bırakılan kayısıları çalan E.B. adlı şahsı yakalayarak gözaltına aldılar.

Jandarma ekipleri, kayısı hırsızlarına yönelik olarak Akçadağ İlçesinin Aydınlar Mahallesi ile Yeşilyurt ilçesine bağlı Cafana ve Tepeköy Mahallesi'nde yaptıkları çalışmalarda da, kurutulmaya bırakılmı kayısıları çalmaya çalışan O.Ç., S.Ç. ve G.A. adlı şahısları suçüstü yakaladı.

Şüphelilerin araçlarında ele geçen kayısılar sahiplerine teslim edildi. Akçadağ ve Yeşilyurt'taki hırsızlıklarla ilgili adliyeye verilen şüphelilerden S.Ç. ve O.Ç.'nin tutuklandığı, G.A.'nın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı, Doğanşehir'de yakalanan E.B. adlı şahısla ilgili işlemlerin ise sürdüğü bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Köylünün alinterine nasıl göz dikiyorsunuz inşallah içerde çıkamazsınız beter olun
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Erdi (2 yıl önce)
    Ne 40 yıl önce, Ne 30 yıl önce, Ne 20 yıl önce Ne de 10 yıl önce şahit olmadığımız hırsızlıklar yaşanıyor sa; Ekonomide, Toplumda, aile bağlarında, Akrabalıklarda, Ticarette, Sağlıkta, Serbest Piyasada, Asayişte velhasıl cemiyette ve insanlarda çok hızlı ve çok ciddi bir dejenerasyon yaşanıyor. Yani hal, harap. Memlekete de zaten doldu, Bir sürü Arap....
    %79
    %21
    Yanıtla
  • 4 hırsız da arap (2 yıl önce)Erdi isimli kullanıcı yorumuna
    değil mi, hırsızın hiç mi suçu yok demiyoruz gerçekten dejenere olmuşuz
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Sinan (2 yıl önce)
    Milletin alın terini emeğini çalıp yiecekmiydiniz. Allah kolluk güçlerimize ve devlete zeval vermesin.
    %100
    %0
    Yanıtla