SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaba İnşaatı Büyük Oranda Tamamlandı

0
Güncellendi - 2020-07-23 04:20:37
Kaba İnşaatı Büyük Oranda Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanına yapılan 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

Beydağı Tabiat Parkı, Sümerpark’ın rehabiletesi gibi önemli birçok saha yatırımlarını yapan, Lisanslı Kayısı Depoculuk Tesisi, HES Santralleri gibi hayati öneme sahip projelerini ise sürdüren Büyükşehir Belediyesi yeni Kongre ve Fuar Merkezini bu yıl içerisinde tamamlayacak.

Malatya’nın cazibe merkezi olması noktasında ayrı bir değer katacak yeni merkez, büyük kongre salonu, 200 kişilik 3 toplantı salonu, seminer salonu, idari bina ve yeşil alanlardan oluşuyor.

Fuar hangarı içinde de düzenlemeler yapan Büyükşehir Belediyesi, hangarın yıpranan zeminini baştan aşağı yeniledi. Havalandırma, elektrik tesisatlarının bakım ve onarımı yapıldı. Hangarların duvar işlemleri tamamlandı.

Yeni merkezin duvar inşaası sürüyor. Elektrik başta olmak üzere gerekli altyapı çalışmaları yapılıyor. Kongre merkezinde iç duvar örme çalışmaları ise devam ediyor. Dış tarafta ise betopan imalatları devam ediyor. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından 25 bin metrekarelik alanda peyzaj çalışmaları yapılacak.

Proje bittiğinde başta Uluslararası Kayısı Fuarı ve Şenlikleri, Film Festivali, Tarım Fuarı, Kitap Fuarı, Otomobil Fuarı, Uluslararası kongreler, sempozyumlar, konferanslar, söyleşiler gibi birçok program yeni merkezde yapılabilecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • osman reis (4 yıl önce)
    yani şu güzelim gölün parkın için şu koskoca beton yığınını yaptınız ya. alacağınız olsun sizin. selahattin başkan sen nasıl bu kadar değiştin hayal kırıklığı üzerine hayal kırıklığı
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    en güzel yeşil ve mavi alana beton döktüler .yazık oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (4 yıl önce)
    Yazın ortasında göl kenarında kapalı mekanda mı yapılacak fuar ve film festivali?
    0
    0
    Yanıtla
  • BLACK (4 yıl önce)
    Dünya da başka yerde yoktur her diktiği beton yığınıyla övünen belediye. yazık. insanların nefes alabileceği hiç bir yer yok. bir gün gelir açlıktan beton yalarsınız artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Bu bina Önce Cemal Akın Sonra Ahmet Çakır Şimdi de Selahattin Gürkan'ın Malatya Büyükşehir belediye başkanlığına yakışmadığının kapasite olarak çok yetersiz kaldığının en güzel örneğidir. Hiç bir şehirde bulunmayan böyle güzel bir fuar alanı mekanının en güzel yeri beton bina yapılarak katledilmiştir. Mişmiş park fuar alanında bu binanın yapılacağı binlerce atıl boş alan varken gölün kenarına bu binayı yapmak başlıbaşına bu başkanlara has vizyonsuzluktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali gül (4 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Hasan bey süper tespit.tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (4 yıl önce)
    Yapılmışken daha guzel bir bina yapilabilirdi. Depo ya benzemiş
    0
    0
    Yanıtla