SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaban Ankara'ya Uğurlandı

0
Güncellendi - 2018-11-06 05:14:42
Kaban Ankara'ya Uğurlandı
A- A+ PAYLAŞ

Valiler Kararnamesiyle Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Malatya Valisi Ali Kaban, kentten uğurlandı.

Valilik konutunda düzenlenen uğurlama programında konuşan Kaban, kentte görev yapmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Kentteki valilik görevinin sona erdiğini ve kentte dostlar kazandığını anlatan Kaban, "Bizi seven yürekler bırakarak gittiğimiz için mutluyuz. Malatya'yı güzellikleriyle hatırlayacağız." diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, kentteki çalışmalarından dolayı Kaban'a teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Uğurlama programına, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hançeri Sayat, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • MURAT (5 yıl önce)
    Geldi gittide o vali konağına, valiliğe o kadar güvenlik tedbirini niye aldı neden korkuyordu çözemedik.
    0
    0
    Yanıtla
  • İllaki vardır bi duyduğu belkide Kuzey Kore lideri Kim Jong- un' un füze atmasından çekinmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu giden Vali Ali beğ zamanında pkk, işid, ypg, pyd, deaş gibi teröristlere kan kusturmuş dağları ovaları dar etmiş ejderha olmuş üzerlerine karabasan gibi çökmüş ondan sonrada Malatya vilayetine vali yapmışlar o ecnebiler peşini bırakırmı hiç taaa Malatya’ya gelmişler vali beyde mecbur kalmış o kadar önlemi almaya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şükrü (5 yıl önce)
    Eski valimiz ali kaban'nin varlığıyla yokluğu hiç belli değildi gerisini siz düşünün artık yinede yolu açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (5 yıl önce)
    Bir vatandaş olarak bu valimizin hiç bir icraatını göremedim. Bağlı kuruluşları bile bu valiyi takmıyordu. Gidişi hayırlı olur inşallah. Gelecek valimizi bir sürü iş bekliyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nizamettin Opanoğlu (5 yıl önce)Yerelli isimli kullanıcı yorumuna
    Güzel kardeşim Vali beyi ne kadar tanıyorsun bilmiyorum.On yıldır tanıdığım vali seni anlattığın vali hiç değil.Ancak Malatya gibi siyasetin bağrına kara hançer gibi saplanmış,Malatya için istihdam yaratacak hiç bir icraat ve yatırım projesi olmayan vekillerin hiç mi suçu yok,Valiyi çalıştırmayan,valileri bir il,ilçe başkanından daha etkisiz bir duruma getiren,onlardan her dediğini yapmasını,yalakalık yapmasını isteyen zihniyet suçlu değil vali suçlu ha yazık şu şehre yazık
    0
    0
    Yanıtla