SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçak Göçmenlerde 6 Kilo Esrar Ele Geçti

0
Güncellendi - 2019-11-07 17:26:01
Kaçak Göçmenlerde 6 Kilo Esrar Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da jandarma ekipleri, bir yolcu otobüsünde iki Afgan şüphelinin üzerinde ve çantalarında yapılan aramada şüphelilerin montunun içine dikilmiş ve çantalarının içine gizlenmiş vaziyette 6 kilogram sıkıştırılarak plaka haline getirilmiş toz esrar ele geçirdi.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kale ilçesinde Kömürhan yol köprüsünde yol kontrol uygulaması yaptı. İcra edilen arama faaliyeti kapsamında durdurulan bir yolcu otobüsünde, ülkeye yasa dışı yollardan giriş yaptığı tespit edilen 4 Pakistan, 2'de Afganistan uyruklu şahıs yakalandı. Yakalanan 2 Afganistan uyruklu şahısların üzerinde ve çantalarında yapılan arama sonucunda şüphelilerin montunun içine dikilmiş ve çantalarının içine gizlenmiş vaziyette 6 kilogram sıkıştırılarak plaka haline getirilmiş toz esrar (plaka esrar) ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.178 saniye