SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçak Telefon ve Sigara

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir şahısta, yurt dışından kaçak yollarla ülkeye sokulan 17 adet cep telefonu ile toplam 745 paket sigara ele geçirildi.

Konuya ilişkin Emniyet Müdürlüğü şu açıklamayı yaptı:

"Malatya Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda H.P. isimli şahsa ait araçta yapılan aramalar neticesinde yurtdışından kaçak yollarla ülkemize sokulan Toplam :17 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve aparatları ile Toplam :745 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir.

Söz konusu H.P. isimli şahıs hakkında 5607 SKM (Gümrük Kaçağı Sigara ve Cep Telefonu) suçundan işlem yapılarak C.Savcısının talimatları doğrultusunda salıverilmiştir. Konuyla ilgili soruşturma devam etmektedir."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam