SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kaçak Villa Yapanı Göz Ardı Edeni İfşa Ederim"

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Sıkıntılı ve meşakkatli günleri el ele sabırla birlikte atlatacağız ve Malatya’nın yeniden inşasını birlikte gerçekleştireceğiz.  Görevine yeni atanan tüm bürokratlarımıza başarılar dilerim, ama Malatya halkını üzecek hiçbir eylemin içinde olmasınlar. Yerel yöneticilerimiz imar ile alacakları kararı herkese eşit uygulasınlar” dedi.

MHP Yeşilyurt İlçe Bakanlığının olağan kongresi Battalgazi Belediyesi Kongre Salonu’nda gerçekleştirildi. MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı  Süleyman Emre’nin yeniden seçildiği Genel kurula MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, MHP MKYK Üyesi Eyüp Gönültaş ile partililer katıldı.

Kongrede konuan MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Milliyetçi Ülkücü Hareketin sevdalısı, temel taşları değerli dava arkadaşlarımızın yoğun katılımıyla Yeşilyurt İlçe Başkanlığı 14. Olağan Kongremizi de coşkuyla gerçekleştirdik. Bu kongre ile ilçe kongrelerimiz tamamlanmış oldu, Malatya’da ilçe kongrelerimizi MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda birlik, beraberlik içinde, daha da güçlenerek gerçekleştirdik. Tekrardan ilçe başkanı olarak seçilen MHP Yeşilyurt İlçe Başkanımız  Süleyman Emre ve Yönetim Kurulundaki dava arkadaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Fendoğlu, “Bizim MHP olarak 6 Şubat’tan beri ana gündemimiz depremdir. 6 Şubat’ta depremde çalışan, çalışmayan, yok olan, iş yapıyormuş gibi görünen kurum müdürlerini ve idarecileri not ettik. Hiçbir depremzede vatandaşımızın sorununa çözüm  aramayan veya başından savmaya kalkan kim olursa olsun Malatya’da görev yapmasın.” İfadelerini kaydetti.

MHP’lilerin tüm adımlarını Genel Başkan Devlet Bahçeli ve genel merkezinin duruşuna göre atacağını belirten Fendoğlu şunları söyledi:

“Cumhur ittifakı olarak, nasıl 14 Mayıs’ta basari elde ettik ise 31 Mart 2024’de kazanan Cumhur ittifakı olacaktır, kazanan Malatya olacaktır. Sıkıntılı ve meşakkatli günleri el ele sabırla birlikte atlatacağız ve Malatya’nın yeniden inşasını birlikte gerçekleştireceğiz.  Görevine yeni atanan tüm bürokratlarımıza başarılar dilerim, ama Malatya halkını üzecek hiçbir eylemin içinde olmasınlar. Yerel yöneticilerimiz imar ile alacakları kararı herkese eşit uygulasınlar. Bilmem nerenin kurum müdürü diye kaçak villa yapanı göz ardı edeni ifşa ederim.  Malatya sahipsiz değildir. Malatyalılar Malatya’nın sahibidir. Gerine gerine korumalar ile gezen vatandaşa üst perdeden bakan bürokrasi olmaz ve de olmayacaktır.”

MHP İl Başkanı Gökhan Gök de, “Malatya İlçe Kongrelerimizi gerçekleştirdiğimiz Yeşilyurt ilçe genel kurulumuz ile noktaladık.  Bir yanı Türk Milleti, öteki yanı vefa olan Ülkücülük ruhuyla yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. Kongre sonucu seçilen MHP Yeşilyurt İlçe Başkanımız Süleyman Emre ve İlçe Yönetimimize başarılar diliyorum.  Tüm ilçe kongrelerimiz MHP’nin yarım asrı aşkın siyasi birikimine yakışır bir şekilde gerçekleşti."dedi.

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanlığına Süleyman Emre yeniden seçildi. MHP Yeşilyurt İlçe Yönetim Kurulunda ise şu isimler yer aldı:

Ahmet Doğan, Buminhan Kıtlık,  Burak Aslan,  Cemil Şahin, Furkan Uzun, Engin Alpay, Engin Koç,  Erol Sadık,  Fahrettin Gönültaş, Fatih Arslan, Hamit İzci, Hanifi Özer, İlyas Avcı, Fatih Yalçın, Mertcan Polat, Nazım Yıldız, Serdar Ayhan, Serdar Emre, Ufuk Atsız, Ünsal Esen, Vahap Gedik ve Yusuf Gülezgin.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

27 yorum yapılmış

  • Selimhan (8 ay önce)
    O kadar çok kaçak göçek işlere alıştınız alıştırıldınız ki Sayın vekil Fendoğlu'nun bu doğru söylemi canınızı yakıyor. Bu yapı kırılacak öyle ya da böyle !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aytekin (8 ay önce)
    Sayın vekiller belediyde babadan oğula iş veriliyo.sınavsız el altından adam alınıyo.bu konuya değinseniz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (8 ay önce)
    Bakalım üzerine gidebilecekmisiniz depremden hemen sonra daha 1 ay dolmadan o zaman milletvekili olan h.k.orduzu bölgesine kaçak bina yaptı mı lütfen araştırın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (8 ay önce)
    Ne kadar duyarlı bir vekilmiş. Helal olsun. Yağmasa da gürlüyor.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatyalı (8 ay önce)
    Mhp malatyada ya cenazede resim atar yada düğünlerde başka bir icratı yok
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Lütfullah (8 ay önce)
    Vekilim adamsın helal olsun kılıcın keskin olsun.
    %28
    %72
    Yanıtla
  • ahmet4462 (8 ay önce)
    akp nin yedek lastiği mhp ülkenin bugünkü durumundan sorumludur böyle bir konuşma yapma hakkı yok çünkü bunu sizin sayenizde yapıyorlar tüm yolsuzlukların yapılmasında payınız var bu ülke bugün ekonomik krizle uğraşıyorsa mhp nin desteği ile olmuştur bunu vatan millet hamasetiyle millete yuturmaya çalışıyorsunuz
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Zafer Demir (8 ay önce)
    Bu zata söyleyin, bu kadar bina yıkıldı, bu yeni yapılanlara imar iznini kim verdi onu kamuoyunda suçla artık. İKameralara poz vermeye benzemez.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • onur (8 ay önce)
    Show yapmayı bırakın ne villasından bahsediyorsunuz millet 2 göz kaçak yer yapıyor ki kendi arsasına kafası rahat edip Güvenli bir şekilde otursun kolaylık sağlayacağınıza birde laf ediyorsunuz. Sayın vekilime sormak istiyorum Bulgurlu 'da devam eden kaçak yapı var mı ? Allah rıza için bir şey yapın yapmıyorsanız da gündem olsun diye konuşmayın.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Kafanı kaldırda havaya bak Beydağı eteğinde,çırmıktıda,gündüzbeyde arsa kalmadı villa oldu günaydın..Zengine tavır koyduğu için vekilden Allah razı olsun.
    %46
    %54
    Yanıtla
  • hasan (8 ay önce)
    "İfşa ederim" değil sayın vekilim, milletin vekili olarak elinizdeki bilgileri kamuoyuyla paylaşmanız gerekiyor, ortada bir imar suçu varsa kurumlara talimat vermeniz gerekiyor.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Hasan (8 ay önce)
    Yeşilyurt Belediyesi kaçak inşaat ihbarlarına bakmıyor. İhbar ediyoruz ama adamına göre muamele yapıyorlar. Torpilli kısma yaklaşan yok sayın vekilim Yeşilyurt Belediyesine bir sorun kaç tane kaçak inşaat ihbarı gelmiş kaç tanesine işlem yapmışlar korunanlar var gibi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abidin (8 ay önce)
    En sevmediğim fikir, söylerim haa! Varsa söyle; kimden veya neden korkuyor, çekiniyorsunuz!!!
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Kenan (8 ay önce)
    MHP' yi yıllar sonra Malatya da tekrar görmekten gurur duyuyorum. İyi ki varsınız. Herşey Malatyamız ve Türkiye için .
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Kıvanç (8 ay önce)
    Allah yolunuzu açık etsin, doğru düzgün çalışıp, hak yemeyen , çalışkan insanlara hasret kalmıştık, sayın vekilim gerekeni söylemişsiniz ağzınıza sağlık.
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Serhat (8 ay önce)
    Sende ak parti vekilleri gibi yapma yanlışa yanlış de doğruya doğru
    %75
    %25
    Yanıtla
  • selçuk (8 ay önce)
    sayın vekili dinlemeyin evinizi kaçak yapsın ! Müstakil Evini yapacaklara tavsiyeler... Evinizi kaçak yapın 1 kuruş para ödemeyin !!! İmarlı arsam var diyede sevinmeyin... Ruhsat işlemleri için harç yatır, git gel yapmadan kendi evinizi yapın... Harfiyatı olmayan tekrar temele ve kendi bahçenize sereceğiniz malzeme için MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE hafriyat ücreti ödemeyin, NUMARATAJ ÜCRETİ, ZEMİN ETÜDÜ, EK ZEMİN ETÜDÜ, YEŞİLYURT BELEDİYESİ MİMAR KONTROLU ÜCRETİ, STATİK PROJE KONTROL ÜCRETİ, APLİKASYON ÜCRETİ, MASKİ KANALİZASYON VE SU ÜCRETİ...ŞANTİYE ŞEFİ ÜCRETİ, Mimarlık, YAPI DENETİM ÜCRETİ, RUHSAT HARCI VS... BURDAN SESLENİYORUM EVİNİZİ KAÇAK YAPIN 1 KURUŞ PARA ÖDEMEYİN. Bilseydim HERKES GİBİ KAÇAK YAPI YAPAR 1 KURUŞ MASRAF ETMEDEN EVİME OTURURDUM. Malatya'da BU KADAR KAÇAK YAPI YAPILIRKEN bu şehrin yetkilileri NERDE ? BİZİM SUÇUMUZ RUHSATLI EV YAPMAKMI ? EVİ AĞIR HASARLI OLAN, BARINMAK İÇİN EVİNİ YAPAN DEPREMZEDEYE MUAFİYET GETİRİN ? İŞLERİ KOLAYLAŞTIRIN, HIZLANDIRIN... Ev yapacağım imarlı arsaya kendi paramızla 3 adet elektrik direği, 140 metre temiz su borusu döşedik... Kanalizasyon şebekesi için de evini bitir öyle gel dediler... İnşallah kanalizasyon borusunu da bize döşetmezler...Bu işler böyle olurmu !!! Diğer şehirlerde ve ülkelerde bu işlemler nasıl yapılıyor ? Burdan üzerine alınmayan yetkililere seslenmek istiyorum ; Malatya'da 6 Şubat'ta büyük bir deprem oldu... insanlar mağdur oldu, kalacak evleri yok, imkanı olanda şartları zorlayıp borç harç ev yapmak istiyor, belediyeler Meclis kararı alıp bu aldığınız ücretleri almazsanız olmazmı ! #malatyamilletvekilleri #selahattingurkan #mehmetcinar #osmanguder #mehmetozhaseki
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ATİLLA (8 ay önce)
    Kaçak yapıyı boşverin zaviyede oturuyorum. akşam iş dönüşü servisten inerken evin yolunu bulmak için telefonun ışığını yakıyorum sokak zifiri karanlık . belediyeden Allah razı olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya 44 (8 ay önce)
    Vekilim müdürü bilmem ama imkanı olan herkes müstakil yapmak istiyor bu konuda vatandaşa kolaylık saglanmalı binalar agır hasar tokiler nezaman teslim Allah bilir yada sıra nezaman gelir yerel yönetimlerinin hafif yapılara kolaylık saglama sı lazım müstakil evlerde
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Huzur (8 ay önce)
    Başka ifşalar yokmu
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Vatandaş (8 ay önce)
    Senin Allah’ına kurban vekilim Müdür diye kimse karışmadan villa yapan ahlaksız kimse ifşa et yüzüne tükürelim.
    %33
    %67
    Yanıtla
  • bizim milletin saflığı kadar dünyada başka millet var mıdır acaba. halen siyasetçilerin söylediklerine inanıyorlar.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Selçuk (8 ay önce)
    Hayret bişeysiniz ! Adam yapın göz yumacağım mı deseydi ? Buna alıştırıldınız tabi yıllarca . Ne yapmaya çalıştığınız belli ! Herkes artık doğru düzgün işini yapacak !
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Malatya (8 ay önce)
    7 ay oldu yıkılan evim için hak sahipliğini sorguluyorum hala değerlendirme aşamasında diyor Malatya merkezde az sayıda konutun temeli atıldı evlerin ne zamanda kaç yıl sonra teslim edileceğini bilen yok sayın vekilim 1 milyona yerinde dönüşüm olmaz vatandaş olarak mütahidle neden muhatap olalım evleri yerinde de olsa toki yapsın bizlere teslim etsinler yıkılan evlerde eşyalarını kaybedenlere eşya almaları için maalesef yardım yapılmadı mağduruz eşyamız olmadığı için hiç bir şehirde kiralık evde tutamıyoruz.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Hacı (8 ay önce)
    Ya onlar çok korktular çok... Bildiğin bir şey varsa dürüstçe söyle kimseyi töhmet altında bırakma!!!
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Mehmet çakar (8 ay önce)
    Pardon sayın vekilim ifşa edince ne olacak yikabilirmisiniz ???? Yapılacak olan sadece ceza ... onu da millet göze alıyor saygılar..
    %69
    %31
    Yanıtla
  • İbrahim (8 ay önce)
    MHP den de bu beklenirdi. Allah kolaylık versin, yardımcınız olsun.
    %34
    %66
    Yanıtla