SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suriyelilerden Ehliyet Sınavı Sahtekarlığı

A- A+ PAYLAŞ

GÖZALTINA ALINAN 24 KİŞİDEN 18'İ SURİYE UYRUKLU.. Malatya'da ehliyet sınavına kamera ve kulaklık düzeneği ile girmeye çalışan 18'i Suriye uyruklu 24 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünün yazılı açıklamasına göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışma neticesinde özel bir sürücü kursunun 23 Ekim'de düzenlenen ehliyet sınavına katılacak öğrenciler listesindeki isimlerin yabancı uyruklu olduğu belirlendi.

Bunun üzerine soruşturma başlatan ve sınav günü operasyon düzenleyen ekipler, 18'i Suriyeli uyruklu 24 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların üst aramasında kıyafetler içerisine gizlenmiş kamera ve kulaklık düzeneği ile 4 araçta yapılan aramada çok sayıda kamera ve kulaklık aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 24 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi.

Şüphelilerden Türk vatandaşı 6'sı adli kontrol şartı ile 5 Suriye uyruklu ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. 13 Suriye uyruklu kişi de İl Göç İdaresi'ne teslim edildi.

Bülten- malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Can (2 yıl önce)
    Ne kadar masum insanları misafir ediyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltykrl (2 yıl önce)
    Niye zahmet etmişler başvursaydılar yetkili yerlere soruların cevaplarını alırlardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin (2 yıl önce)
    Vatandaşlık alan çok, sonraki seçimlerde seçme ve seçilme hakkı elde edecekler meclise girecekler vekil belediye başkanı olacaklar sırf eski evlerini fahiş fiyata kiraya vermek için Suriyelilere peşkeş çekenler ,nefsine uyup Suriyeli kadınlarla evlenip 3 yıl sonra vatandaşlık hakkı verilmesine sebep olanlar bunlar iyi günleriniz vatan elden gidiyor bir tarafta yerli ve milli hırsızlar bir tarafta göçmenler covid belası gibi sardı memleketin her yanını siz hala uyanamadiniz.bugun bir çok mahalle sanki istilaya uğramış insan geçmeye korkar oldu her gün bir Suriyeli kavgası,olayı mutlaka var artık kendilerini astılar bizim insanlarimiza kafa tutuyorlar sebebi kim sizce
    0
    0
    Yanıtla
  • Tunc (2 yıl önce)
    Yahu kim diyordu , bu Suriyeliler bizim sanayimizi ayakta tutuyor? Hangi taşı kaldırsan altından bir Suriyeli çıkıyor, organize şekilde dilendirme işi de yapıyorlar, sabah servis ile bırakıyorlar akşam servis ile dilencileri topluyorlar, inanmayan bir gün takip etsin görür zaten, bunları toplayıp sınır dışı etmek lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    “suriye liler bizim din kardesimiz. ÖSO nun isyani kuvayi milliye harekatidir!“ diyen kimdi? Malum! Eee, tatli tatli yemenin aci aci gaz cikarmasi vardir sevgili malatyalilar! Film yeni basladi. Arkaniza yaslanin ve keyfini cikarin. Olup bitenlere hic ses cikarmayip destek oldugunuz icin itiraz etme hakkiniz yok. Artik cok ama cok gec! Hadi size hayirli isler!
    0
    0
    Yanıtla
  • Bozkurt (2 yıl önce)
    Muhacir müslüman diye başımıza bela ettiler Artık savaşla işgal bitmiş böyle sessiz sedasız ülkemiz istila edilmiştir 100 sene kalmaz Türkiye’de Türk ırkı kalmayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Daha durun .Suriyeliler yeni piyasaya girdiler.
    0
    0
    Yanıtla