SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçış Rampası Can Kaybını Önledi

0
Güncellendi - 2021-11-13 00:05:24
Kaçış Rampası Can Kaybını Önledi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende ilçesinde freni patlayan kamyonun sürücüsü, yol kenarındaki kaçış rampasına girerek, olası bir faciaya engel oldu.

Edinilen bilgiye göre Malatya-Kayseri karayolu üzerinde, Darende'ye bağlı Yukarı Ulupınar Mahallesi'nde Metin Karaaslan idaresindeki 44 DE 012 plakalı Mercedes marka kamyonun iddiaya göre freni patladı. Karayolunda hızla ilerleyen sürücü, bu sırada yol kenarlarında acil durumlar için yapılan kaçış rampasına girerek olası bir faciaya engel oldu. Rampaya girerek toprak yığınına çarparak duran kamyondaki sürücü ve yanında yolcu olarak bulunan Mehmet Akyıldız hafif yaralandı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kamyonda yangın ihtimaline karşılık önlem alırken, 2 yaralının ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • hacı (2 yıl önce)
    kaçış rampası mıııı ne alaka..kaçış rampasında zemin aracın batması için kum olur..adam kaçacak bi yan yol bulup kayalara sürmüş..helal olsun şofore,orada kaçıs rampası olsa o araba hiç hasar görmez icindekilerde yaralanmazdı
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (2 yıl önce)
    Orası bildiğin ev yolu, o yolda her yıl mutlaka kaza oluyo
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Deniz (2 yıl önce)
    Sayın editör bir haber yaparken insanları doğru bilgilendirecek haber yapın, Bu şekil de kaçış rampası olmaz, eğer gerçekten bilmiyorsanız bu şekil de yazmayın öğrenmek isterseniz de yardımcı olur diye link paylaştım. https://tr.wikipedia.org/wiki/Acil_ka%C3%A7%C4%B1%C5%9F_rampas%C4%B1
    0
    0
    Yanıtla
  • vatan dash (2 yıl önce)
    Olay acı, haber komik olmuş. şöförün kaçtığı rampa deseydiniz azıcık daha mantıklı olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ MALATYA (2 yıl önce)
    Kaçış rampası ne bilmesek inanacaz da kaçış rampası uzunca mıcırla kapı bi yoldur arabanın hızını emer kitler adam resmen köy yoluna girmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Allah aşkına bu nasıl kaçış rampası ? Kaçış rampasinda amaç hem karayolundaki araçları korumak hem de kaçmaya çalışan aracı en az hasarla durdurabilmek. Rampaya kilit taş döşemişler. Oysa oraya mıcır diye tabir ettiğimiz malzeme serilmeli ki aracın hızını kesip durdursun. Bir işi de düzgün yapalım. Kamyon pert olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    o nasıl kaçış rampa insanlarla dalga geçmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Veysel KYC (2 yıl önce)
    O nasıl bir kaçış rampasıymış, kaçmasa daha iyiymiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğrucu Davut (2 yıl önce)
    ne kaçış rampası Mahalle yoluna girmiş dağa çarpmış
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Şoför kendi ustalığıyla yan yola girip kamyonu durdurmuş, helal olsun. Orası kaçış rampası değil bildiğin mahalle yolu gibi bir şey.
    0
    0
    Yanıtla
  • SenarisT (2 yıl önce)
    Kaçış rampasindan ziyade istinat duvarına benziyor. Kaldırım taşı döşenmiş kaçış rampası mi olur. Şoför akıllı davranmış. Büyük geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergin (2 yıl önce)
    Malatya da kaçış rampasimi var Allah aşkına doğru düzgün yazın . Yada kaçış rampası nasıl olur bı bakın araştırın. Orda öyle bi uyarı filan yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaçış rampası bükücüye cevap (2 yıl önce)Ergin isimli kullanıcı yorumuna
    Uyarı olmasada kaçış rampası olmasada şoför orayı kullanmış mı kullanmış, kimseye zarar vermiş mi vermemiş, gereksiz yorumun senin olsun?
    0
    0
    Yanıtla