SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele' Toplantısı

'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele' Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

“Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme 2022 yılı I. Dönem toplantısı, Valilik 2 nolu toplantı salonunda  Vali Aydın Baruş Başkanlığında gerçekleştirildi.

“Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme toplantısında; Ocak-Şubat ve Mart aylarında yapılan çalışmalar, etkinlikler ele alındı. İl Emniyet Müdürlüğünce verilen istatistiklerin ardından Risk Analizi Değerlendirme Komisyonunca hazırlanan rapor görüşüldü. Adli Birimler tarafından Elektronik Kelepçe vakaları hakkında bilgiler verildi. Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında farkındalık oluşturabilecek çalışmaların planlanması ve iyi uygulama örneklerinin duyurularak yaygınlaşmasının sağlanmasına yönelik çalışmaların planlanması görüşüldü. 

Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, İl Jandarma Komutanı Ercan Altın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan, Baro Başkanı Onur Demez, ilgili kurum müdürleri, belediye temsilcileri ve üniversite temsilcilerinin katıldığı toplantı görüş ve önerilerin alınması ile sona erdi.

Görüşülen konularla ilgili ayrıntılı bilgi, istatistiki rakamlar, olaylar hakkında ise ayrıntı verilmedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Özkan Çelik (2 yıl önce)
    Ancak toplantı yaparsınız. Cemaatler istedi diye İstanbul sözleşmesinden çıktı bu ülke, buna tepki gösterin önce. Samimiyet sıfır. Bir de toplanıp elektronik kelepçelerden falan konuşmuşlar. Toplumu nasıl bilinçlendidiriz diyen yok. İş olsun işte, her şey daha kötüye gidiyor.
    %75
    %25
    Yanıtla