SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadınlar 2. Liginde Yer Alan Galip Demirel SK'da İsim Değişikliği

Kadınlar 2. Liginde Yer Alan Galip Demirel SK'da İsim Değişikliği
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz sezon Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü olarak Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde mücadele eden kulüp, adını Nicer Hotel Voleybol olarak değiştirdi.

Önümüzdeki sezon da Kadınlar 2. Liginde mücadele edecek olan kulübün isim değişikliği ile ilgili şu açıklama yapıldı:

“06.02.2023 tarihinde yaşanan Malatyamızında bulunduğu birçok ili etkileyen deprem felaketi tüm hayatı olumsuz etkilemiştir. Depremin yıkıcı ve olumsuz etkisini ortadan kaldırıp, normalleşme adımları çerçevesinde ilimizde birçok çalışma yapılmaktadır. Geçen yıl TVF Kadınlar 2.liginde mücadele edip, kendi grubunu namağlup bitiren voleybol takımımız depremin etkisinden kaynaklı 1.lige yükselememiştir. Voleybol takımımız Malatyamıza geçen yıl renk katmış, her maçına binlerce taraftar gelmiştir. Normalleşme adımları çerçevesinde Malatya spor camiasindan gelen istekler doğrultusunda yapılan yönetim kurulu toplantımız sonucunda voleybol takımımızın 2023-2024 TVF Kadinlar 2.ligine katılmasına ve kulüp ismimizin NICER HOTEL VOLEYBOL olarak değiştirilmesine karar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız