SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadınlar Voleybol Liginde Adana'da Malatyalı Sporculara Saldırı

Kadınlar Voleybol Liginde Adana'da Malatyalı Sporculara Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Lig B Grubunda mücadele eden Malatya Nicer Hotel Voleybol takımının, Pazar günü Adana'da İmamoğlu Belediyespor ile oynadığı maçta saldırıya uğradığı, sporculardan Berfin Arslan'ın bacağından yaralandığı ve yarasına dikiş atıldığı bildirildi.

Ev sahibi takımın 3-0 kazandığı maç sırasında ve sonrasında meydana gelen olaylarla ilgili,Malatya Nicer Hotel Voleybol Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Adana İmamoğlu Belediye maçında, maçın başlamasıyla birlikte sporcu ve antrenörlerimize ağza alınmayacak küfürler edilerek,maçın sağlıklı bir şekilde oynanmasına engel olunmuştur. Maç bitiminde ise tribünleri boşaltmayıp sporcularımızın soyunma odasına girmesine engel olunmuştur.Sahaya cam bardak, şişe ve yaralıyıcı maddeler atılmış, sahaya girerek kadın sporcularımız dövülmeye çalişılmıştır.Bu saldırı sonucunda  sporcumuz Berfin Arslan yaralanmış, ambulansla hastaneye kaldırılan sporcumuza dikiş atılmıştır.Kulüp olarak kadın voleybol takımı sporcularımıza yapılan bu çirkin saldırıyı  şiddetle kınıyor,  sorumlular hakkında gerekli işlemlerin, yetkili organlarca yapılmasını kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz." denildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Ahmet Çoban (4 ay önce)
    Allah'tan yenilmisiz yenseydik heralde öldürür lerdi .
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Sedat (4 ay önce)
    Çocuklarımıza uzanan ellerin kelepçelenmesi gerekir mu memlekete adaletin zerresi kaldı ise.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cemc (4 ay önce)
    Bu nedemek oluyor saldırı nedir? Spor mu yapıyorsunuz eşkiyalıkmı allh bildiği gibi yapsın sizi
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Emir (4 ay önce)
    Kardeşlerime geçmiş olsun. Saldırganlar Erkek mi ?
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Şule (4 ay önce)
    Yeterli güvenlik yok muydu acaba???
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (4 ay önce)
    Haksızlık ve Adaletsizlik : Her yerde !, Cennet vatanımızı cehenneme çevirenler ,Hepiniz kahrolasınız. Umarım ,yetkililer gereğini yaparlar.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mehmet (4 ay önce)
    Adana’da Malatya’ya, Malatya’da Bingöl takımına. Neden olduğunu söylemeye gerek yok sanırım.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Emre (4 ay önce)
    Kadın sporculara da saldırmazsınız be yazıklar olsun Adana !
    %96
    %4
    Yanıtla