SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Kafa Yoruyoruz, İşin İçerisinden Çıkamadık!"

0
Güncellendi - 2018-12-15 00:22:50
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un genç stoperi Sadık Çiftpınar, Evkur Yeni Malatyaspor'da 4,5 sezondur görev yaptığını ifade ederek, 2.Lig'den buyana camianın ve taraftarların kendisini sahiplendiğini, çok güzel bir bütün olduklarını söyledi.

Kulüp televizyonuna açıklamada bulunan Çiftpınar, milli takıma çağrılmamasına ilişkin, "Bizde düşünüyoruz. Yakın çevremle bunun istişaresini yapıyoruz. Çok kafa yoruyoruz ama işin içerisinden bir türlü çıkmadık. Artık demek ki eksiklerimiz var, daha çok çalışmamız gerekiyor. Bu kanaate vardık" değerlendirmesinde bulundu.

Taraftalar tarafından 'Yerli Puyol' lakabı takılan Çiftpınar, "Saçımı kestirmemek için bedelli askerlik yapmıyorum. Başvuru yapmadım. Futboldan sonra seve seve vatani görevimi yapacağım. Kısa süreçte saçımı kesmemek için başvuru yapmadım" dedi.

Genç stoper, Evkur Yeni Malatyaspor'da 4,5 sezondur mücadele ettiğini anımsatarak, şunları söyledi:

"İlk geldiğimde Feyyaz hocayla birlikte oynadım. 1461 Trabzon maçında sakatlandım. Eşim Betül ile nişanlıydık. Maçımı izlemişti, 'sen hep mi böyle mi oynuyordun yoksa ben izlediğim için böyle mi oynadın' demişti. 2.Lig'den buyana camia, taraftarlarımız bizi sahiplendi. Çok güzel bir bütün olduk. İnşallah bundan sonraki süreçte de başarılarımız katlanarak devam eder."

Sadık Çiftpınar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile geçen sezon yaşadığı diyalogu da anlatarak, "Geçen sezon 3 ya da 4. haftada, forma verilmeyince kendisiyle özel bir görüşme talebinde bulundum. 'Beni düşünmüyorsanız, ayrılabilirim, kendi yol haritamı çizeyim' dedim. Çünkü yaşam genç, oynanmama lazım, burada oturmam bana bir fayda sağlamazdı. O gün bana 'ben seni düşünmüyorum, ayrılabilirsin' deseydi belki bir alt lige gidebilirdim. 'Sana zamanı geldiğinde formayı hiç düşünmeden veririm' demişti. Böyle demesinden dolayı olumlu bakıyorum, bir nebze takımda kalmamı sağlamış oldu. Erol hocamızın gelişinden sonra hem bireysel hem de takım olarak performansımız çok arttı. Futbolun doğrularını sahaya yansıtmaya çalışan bir teknik direktör ve işine olan sevgisi, saygısı, disiplini çok yüksek. Hocamız arkamızda duruyor, bu da performansımızı yükseltiyor. İki senedir hocamızla çok iyi bir performans ortaya koyduk. Hak edene hak ettiğini veren bir teknik direktör. Türk futboluna çok daha faydalı olabileceğini düşünüyorum. Hocamız, takımımızla şampiyonluklar yaşamayı hak ediyor. Onun başarısı, bizim başarımız. Milli takımda da ilerleyen süreçte görev alacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mustafa ak (5 yıl önce)
    SEVGİLİ SADIK, TAKIMA SAĞLADIĞIN FAYDA ORTADA ÇALIŞKANLIĞIN ÖZVERİN ORTADA SANA BAŞARILAR DİLİYORUZ MİLLİ TAKIMDA GÖRMEK İSTERİZ YALNIZ SANA ACİZANE TAVSİYEMİZ MEDYAYA BİRAZ AZ KONUŞ İŞİNE ODAKLAN ÇÜNKÜ SENİ SEVİYORUZ MEDYAYA MALZEME OLMANI İSTEMİYORUZ
    0
    0
    Yanıtla