SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kafe Cinayetiyle İlgili 7 Şüpheliye Gözaltı

Kafe Cinayetiyle İlgili 7 Şüpheliye Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 1 kişinin öldüğü ve 1 kişinin de yaralandığı silahlı saldırıyla ilgisi bulunduğu iddiasıyla 7 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Abdullah Gül Parkı içerisindeki kafede iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine Ümit Kahraman Tutal'ın hayatını kaybetmesi, Tayfun Kartal'ın da kolundan yaralanması olayı ilgili çalışma başlattı.

Ekipler, Battalgazi Mahallesi'nde bir bağ evine düzenlediği operasyonda olayla ilgilisi bulunduğu iddiasıyla 7 şüpheliyi gözaltına aldı.

AA- iha

cinayetkafe

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • rabia (8 yıl önce)
    GIDEN GERI GELECEK MI NE ILK NE SON CEZALAR HAFIF YANILTICI DEGIL OLAN ÖLENE OLUYOR KİMSEYE BİŞEY OLMUYOR DEVLET BESLIYOR İDAM GELSIN BUNLARA SEBEBI NOLURSA OLSUN AZRAİL İNSAN OLMUS YADA OYLE CEZA OLMALI KI AYNI YERDE AYNI SEKILDE AYNI DURUMU YASATILMALIDIR.YETER YETER YETER ÖLENLERE BAK 4 COCUK YAZIK GUNAH
    0
    0
    Yanıtla