SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kafe Önünde Silahlı Saldırı, 3 Kişi Yaralandı

Kafe Önünde Silahlı Saldırı, 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi İlçesi Tandoğan Mahallesi'ndeki bir kafe önüne otomobille gelenlerin açtığı ateş sonucu 3 kişi yaralandı.

Olay, 18.45 sıralarında Tandoğan Mahallesi Yeşilçam Caddesi Sedef Sokakta bir kafe önünde meydana geldi. Tofaş marka bir araçla olay yerine gelen 5 şahıstan biri pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucu, burada bulunanlardan 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandılar ve Battalgazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Saldırganlar, olaydan sonra otomobilleriyle kaçtılar. Polis bir süre sonra olaya karıştığı öne sürülen şahıslardan M.E.İ'yi yakaladı.

Hastanede tedavi edilen yaralılar, kendilerinin hedef olmadığını, başka bir gruba ateş açıldığını, kendilerinin isabet aldığını öne sürdüler. 

Polisten edinilen bilgiye göre ise; olay B.,G., A.D. ve A.T. adlı şahıslar ile M.Ş. ve M.E.İ. arasında çıktı. B.G., A.D. ve A.T. diğer iki şahsın açtığı ateş sonucu yaralandılar. Polis, olayla ilgili M.Ş. adlı şahsı arıyor.

Polis, inceleme ve araştırmayı sürdürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Fikret (2 hafta önce)
    Önceleri boş duran Çevik Kuvvet ikişerli olarak şehirde yaya devriye geziyordu.Simdilerde geziyormu acaba..
    0
    0
    Yanıtla
  • Barut (3 hafta önce)
    Kayısı kenti torbacilarin kenti oldu vali bey emniyet ve savcılık beraber el birliği ile Malatya yi yaşanmaz sokağa çıkamaz hale getirdiniz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • srt (3 hafta önce)
    malum emniyet müdürü emekliligi gelmiş umrundamı eşi malatyayı yönetiyor tüm şube müdürleri etkisiz tayin alıp gidiyor başarılı olanlarıda pasif şubelere çekiyor ondan sonrada sokaklar tabi böyle olur memur işine mutsuz gidiyor acilen malatyaya yeni bir emniyet müdürü gelmesi lazım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alperen (3 hafta önce)
    Her taraf mafya, çeteler dolmuş,acilen önlemler alınmalıdır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Serdar Karatepe (3 hafta önce)
    Uyardık defalarca gidiş iyiye değil kötüye diye onlar huzur şehri malatya diye göğüslerini gere gere yalan söylediler. Alın size huzur şehri artık vukuatsız günü geçtim vukatsız saati yok malatyanın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Depremden sonra bir çok insan şehri terk ettiler o gün okudum 2023 de 102 bin göç vermişiz 35 bin göç almışız benim tanıdığım bir çok insan göç ettiler adresleri hala Malatya görünüyor yani verdiğimiz göç resmi rakamların. Çok üzerimde depremden. öncede ilimiz çok göç alan ve çok göç veren iller arasında ilk sıralarda idi bu durumun kaçınılmaz sonucunu yaşıyoruz.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Egitimci (3 hafta önce)
    Sayın valim bu asayiş olaylarına bir el atın lütfen çocuklarımızı dışarı çıkaramıyoruz ailemizle nir yerde gidip güvenle oturamıyoruz..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kosovalı (3 hafta önce)
    Bu ne rezillik ya bu olayın olduğu yerlerde çocuklar aileler var be malatya valisi emniyet müdürünü göreve davet ediyorum. Bu nasıl il ya asayiş çökmüş durumda !!!! İnsanlar evlerinde bile rahat uyuyamıyor gündüz gözüyle böle rezillikler yaşanıyor
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Gardas vali ne yapsın emniyet müdürü ne yapsın herkesin başına bi polis mi diksin..zaten malatya da her sokak içinde neredeyse uygulama var ..ahlak bozulmuş insanlık bozulmuş gençler bozulmuş..herkes suçu kendinde ve yetiştirdiği aile bireylerinde arasin ..ne vali de ne kaymakamda
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Kosovalı (3 hafta önce)Haci isimli kullanıcı yorumuna
    Bu kadar silahlar nerden geliyor peki biz niye silah taşımıyoruz .devletin içinde demek bir noksan var ?
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 hafta önce)Kosovalı isimli kullanıcı yorumuna
    Şimdi bunu yapanlar birkaç güne yakalanacak. Sonrasını sende biliyorsun aynı gün serbest bırakılacak. Şimdi burda eleştirilmesi gereken vali emniyet müdürü kaymakam mı yoksa yasalar mı ? Memlekette tas kayıp kardeş herkes canının derdine düşmüş her gün daha kötüye gidiyoruz sonumuz hayrolsun
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mehmet (3 hafta önce)
    Bir de silahlanmayı savunanlar var bu ülkede. Amerika gibi yivli tüfekler, tabancalar rahat satın alınabilse her yer kan gölüne döner bu ülkede. Öyle 18 yaşından sonra verilen eğitimle değişmez insanımız. Çocuk ve ergenken ailesinden, yakın çevresinden aldığı kültür, terbiye neyse o. ancak idam yasası kısmen durdurur suça meyilli insanları.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Malatya (3 hafta önce)
    Malatya adli olaylar ve trafik kazaları ile anılır oldu, Malatyamızın kültürel, sosyal yapısı hızla değişiyor 80 ve 90 lı yıllarda malatyada yaşıyan birisi olarak o yıllardaki huzur kenti olarak anılan şehri özlüyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla