SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kahtalı'dan Muhalefete: '6'lı Tabak Takımı!.'

Kahtalı'dan Muhalefete: '6'lı Tabak Takımı!.'
A- A+ PAYLAŞ

Muhalefet partilerinin bir araya gelmesini değerlendiren AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı,   “Türkiye'nin içerde ve dışarda birçok mesele ile uğraştığı, bölgesinde kendisini ilgilendiren önemli olaylarla meşgul olduğu anlarda değil bir araya gelmek kılını dahi kıpırdatmayan ve Türkiye’nin lehine hiçbir bir davranışta bulunmayanların  mesele ‘Erdoğan gitsin’ olunca anında bir araya geliyor olması içimizi bir kez daha kanatmıştır” dedi.

Muhalefet liderlerinin bir araya gelmesini çaresizlik ve siyasi tükenmişlik olarak yorumlayan Kahtalı, “Muhalefetin maalesef tek becerdiği iş bir masa etrafında toplanmak. Bugüne kadar Türkiye’nin hiçbir sorununa çözüm amaçlı yaklaşmayan, proje ve fikir üzerine değil de algı ve yalan üzerine kurulu bir siyaset anlayışı benimseyen ve tek derdi ‘Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun’ olanların yuvarlak bir masa etrafında toplanması aslında bir kez daha nasıl bir siyasi çaresizlik ve tükenmişlik içerisinde olduğunu ortaya koymuştur.   Yaptıkları her siyasi manevra ile her seferinde gülünç duruma düşen bu 6’lı tabak takımı gizli ortakları ile birlikte yuvarlak masa etrafında toplanarak hep bir ağızdan bir kez daha ‘güçlendirilmiş parlamenter sistem’ ve ‘Erdoğan gitsin’ naraları atarak kendilerini motive etmeye çalışmış ve kamuoyu tarafından ‘bizim muhalefet çok güzel masa etrafında toplanır’ şeklinde takdir edilmeyi beklemiştir.  Muhalefetin bu tutum ve davranışı bizleri yine şaşırtmadı ancak Türkiye'nin içerde ve dışarda birçok mesele ile uğraştığı, bölgesinde kendisini ilgilendiren önemli olaylarla meşgul olduğu anlarda değil bir araya gelmek kılını dahi kıpırdatmayan ve Türkiye’nin lehine hiçbir bir davranışta bulunmayanların  mesele ‘Erdoğan gitsin’ olunca anında bir araya geliyor olması içimizi bir kez daha kanatmıştır” şeklinde konuştu. 
 
“‘Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun’ diyen bir muhalefet anlayışı maalesef ülkemize büyük zarar veriyor” diyen Kahtalı sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Günlerce bir masa etrafında nasıl konuşlanacaklarını tartışan toplandıktan sonra da ne yapacağına bilemeyen bu şaşkınlar gurubunun herhangi bir konu hakkında aynı yuvarlak masa etrafında toplanıp çözüm önerisi sunduğunu gören ya da duyan var mı bugüne kadar? Stratejileri olmayan, politika üretemeyen, başa geldiklerinde ne yapacaklarını kendileri bile bilmeyen bu çaresizler takımı Recep Tayyip Erdoğan’ı gizli ortak HDP ile birlikte devirebileceğini zannediyor ama aslında farkında olmadan kendilerinin tek başına asla ve asla Recep Tayyip Erdoğan’ın rakibi olamayacaklarını itiraf ediyorlar. Derin hülyalara dalan ve bir araya gelerek boy boy fotoğraflar çekenler bu hülyadan bir an önce uyanmazsa daha çok masa etrafında toplanıp dağılır.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • erol (2 yıl önce)
    Altı partinin bir araya gelmesi tükenmişlik ise; sizin gibi bir muhteremin çenesini yorması düşündürücü
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vedat (2 yıl önce)
    El insaf. Elektirik zammı ulaşım benzin zammı doğal gaz zammı ortada. Vatandaş nefes alamıyor, işsizlik had safhada, adliyeler tıklım tıklım sadece icralar değil suçlar zirve yapmış bu vekil ne diyor. Allah görüyor. Allahın da bir hesabı var.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlt44 (2 yıl önce)
    Siz 72 parça porselen takımı oldunuzda ne oldu vatandaşın hali ortada sen ve senin gibiler nemalandınız bide çıkıp insanlarla alay ediyorsunuz hedef 2023 bekleyin sandıkta hesaplaşacağız sizinle sayın vekil
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Tepkisiz kalmıyayım bişey yazayım dedim ama sözün bittiği yerde hiçbir şeyin yazılamayacağını bizzat test edip tecrübe ettim. Hiç yorum yapamadım. ALLAH var gam yok diyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Vekilimiz uzayda yasiyor millet ac esnaf ciftci koylu memur isci issiz emekli perisan zam ustune zam elektirik su faturalari 2 katlamis millet perisan
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bizi temsil edenlerin konuştuğu kelimeye bakın 6 tabak takımı yorumu bir milletvekiline yakışan sözmü demekki kendilerine yakıştırıyorlar bu laflar Akp oy kaybetiriyor
    %88
    %12
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Ağzına sağlık vekilim.Malatya'ya sizin gibi şaibeye karışmamış dik duran vekiller lazım.Allah yardımcınız olsun..
    %0
    %100
    Yanıtla