SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kahya'yı Ziyaret Ettiler

Kahya'yı Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Bursa Kitap Fuarı’na yayınevleri ve yazarlarla görüşmek için Bursa’ya giden Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ve beraberindeki heyet, Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’yı ziyaret ederek bir süre görüştü. 

Bursa Emniyet Müdürü Kahya, Malatya’da görev yaptığı süre içinde Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. ile bir çok ortak organizasyon gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Malatya’nın ve Malatya insanın bende ayrı bir yeri var. Gerçekten tam bir Malatyalı oldum” dedi.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ise, Bursa Kitap Fuarı’nda incelemelerde bulunmak için Bursa’da olduklarını kaydederek, bu vesile ile Malatya eski İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’yı ziyaret ettiklerini aktardı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız