SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kale'de Çini ve Seramik Sergisi

Kale'de Çini ve Seramik Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

Kale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından çini ve seramik sergisi açıldı.

Kıyıcak Mahallesi'ndeki serginin açılışına, Kale Kaymakamı Mehmet Güder, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Akkaya, İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Safa Burak Kıyat, İlçe Müftüsü Abdullah Bekiroğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Akçin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Ayaz, okul müdürleri ile kursiyerler ve aileleri katıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayaz, yaptığı konuşmada, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüyle işbirliği kapsamında açılan seramik ve cam teknolojisi ile çini işlemeciliği kursuna toplamda 27 kursiyerin katıldığını belirtti.

Ayaz, güzel ve kalıcı eserler ortaya konulduğu için başta çini ve seramik usta öğreticileri olmak üzere tüm kursiyerlere teşekkür etti.

Konuşmanın ardından serginin açılışı gerçekleştirildi, katılımcılara aşure ikram edildi.

AA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız