SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Enerjimizi Şehrin Kalkınması İçin Harcayacağız"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Er, Malatya’da partiler tarafından havalimanında karşılandı. Daha sonra düzenlenen salon toplantısında konuşan Er, "Depremden sonra başka şehirlere göç etmek zorunda kalan hemşerilerimizin geri dönmesi için atılması gereken adımları iyi biliyoruz. Sizlere söz vermek isterim ki hep sahada olacağız, ayağımıza sürekli şantiye çamuru değecek." dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 18 Ocak’ta Ankara’da düzenlenen toplantıda adaylığını açıkladığı ve kente toplantının ardından ilk kez gelen Er, Malatya Havalimanı'nda partililer tarafından karşılandı. Er için daha sonra Beydağı Spor Salonu'nda tanıtım ve buluşma toplantısı düzenlendi.

Burada konuşan Sami Er, Cumhurbaşkanı'nın tensipleriyle aday gösterildiğini, kentte hizmet için var güçleriyle seferber olacaklarını, büyük bir sorumluluk altına girdiğinin farkında olduğunu belirtti.

Önceliklerinin konut üretimini takip etmek olduğunu dile getiren Er, "Bu konuda neler yapmamız gerektiğini gayet iyi biliyorum. Şimdiden bu işler için kolları sıvadık, bismillah dedik. Gayretimiz daha yoğun şekilde devam edecek inşallah. Depremden sonra başka şehirlere göç etmek zorunda kalan hemşerilerimizin geri dönmesi için atılması gereken adımları iyi biliyoruz. Sizlere söz vermek isterim ki hep sahada olacağız, ayağımıza sürekli şantiye çamuru değecek." diye konuştu.

Er'in konuşması şöyle:

"Her hayrın başı bismillah. Önce deprem umutların yeşertmesi için bismillah. Sonra asrın felaketini yaşamış Malatya’mızın her alanda, her anlamda inşası için bismillah. 

Başta Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ve siz değerli hemşehrilerimizin gönülden istediği ile bugün size hizmet etmek için Malatya'da AK bir geleceği inşa etmek için aday göstermiş bulunmaktayım. Bugün burada AK Parti ana kadememiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, mahalle teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız ve Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatımız ile yola devam etmek için karşınızdayım. 

Var gücümüzle hep birlikte kadim şehrimiz Malatya için seferber olacağız. Ne kadar büyük bir sorumluluk altına girdiğimi biliyorum. 6 Şubat’ta yitirdiğimiz canlarımızın yerini hiçbir şey dolduramaz. Depremde yaralanan kardeşlerimizin yaraları bir anda iyileşemez. 6 Şubat’ta, kış günü karın altında, ayazda, sokakta kalan hemşehrilerimin yaşadığı anlık umutsuzluğu da biliyorum,  Ta ki devletimizin ve seksen beş milyonun yardımı ulaşıncaya kadar. Depremin ilk günlerinde vefat eden akrabalarımı Arapgir’de  defnederken de dostlarımın Malatya'da cenazelerine katıldığımda da yüreğimdeki hüzne devletimizin ve milletimizin büyüklüğü ümit olmuştur.  

Önceliğimizin konut üretimini takip etmek, katkı sağlamak ve hızlandırmak olduğunu altını çizmek isterim. Şimdiden bu işler için kolları sıvayıp Bismillah dedik. Gayretimiz daha da yoğun bir şekilde devam edecek. Depremden sonra başka şehirlere göç etmek zorunda kalan Malatyalı hemşehrilerimizin geri dönmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini gayet iyi biliyoruz. 

Bütün bu çalışmalarımızı yürütürken size özellikle söz vermek isterim ki, hep sahada olacağız. Ayağımıza sürekli şantiye çamuru değecek. Tüm işleri özenle etkin ve verimli bir şekilde yürüteceğiz. İstanbul'da Sayın Cumhurbaşkanımızın belediye başkanlığı dönemindeki kadrolarından yer alan bir kardeşiniz olarak aynı ruh ve heyecanla şehrin kalkınması için gece gündüz çalışacağız. TOKİ Başkan Yardımcılığı görevinde bulunurken kazandığım tecrübelerimle depreme dayanıklı ve güvenli bir şehir inşa edeceğiz. Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri iken ilçe ilçe, belde belde, mahalle mahalle şehrimize hizmet etme imkanı bulmuştum. Biz Malatya’mızı, Malatya'mız da bizi çok iyi biliyor.

Yeniden yerel kalkınma hamlesini başlatarak, Ak belediyecilik anlayışımızı zirveye taşıyacağız. Altyapıda, üstyapıda, kültürde, sanatta, ekonomide, sağlıkta her alanda şehrimizin kalkınması ı için gece gündüz demeden çalışacağız. Şehrimizin değerlerine sahip çıkacak, dünya markası olan kayısımızın hak ettiği değeri bulmasını sağlayacağız. 

Bilge Şehri imâr ederken nesli ihyâ etmeyi ihmal ederseniz, ihmâl ettiğiniz nesil imâr ettiğiniz şehri tahrip eder..’  Bu bağlamda başta çocuklarımızın ve gençlerimiz olmak üzere gelecek neslin ihyası için, ahlak, disiplin, çalışkanlık, dürüstlük, fedakarlık, sevgi saygıyla ilkeleri üzerinde hem belediye hem de ilgili kamu kurumları ile paydaş olarak elimizi değil yüreğimizi taşın altına koyacağız.

Battalgazi’nin torunlarının, Sadreddin Konevî’nin gönüldaşlarının, Niyazi Mısri sevenlerinin, hemşehrim Fethi Gemihlioğlu’nun dostluğu ile yoğrulanların aynı gelenek ile aynı hamur ile var olması için emek vereceğiz. Nesli ihya ederken yeni Özallar, yeni Eşref Bitlis, yeni Asım Orhan Bartular, yeni Eflatun Cem Güney’ler, yeni Udi Nevres’ler çıkmasına elbette zemin hazırlayacağız.

Malatya için kalkınma vakti, Malatya için diriliş vakti.  Bu yolda yürürken enerjinizi gereksiz tartışmalara harcamayacağız. Enerjimizi sadece şehrimizin kalkınması için harcayacağız. Sefer bizden, zafer Allah'tan. Bugünden tezi yok, şehrimizde ilgili  tüm alanlarda seferberlik ilan ediyoruz. Bugün seçim için konularınızı sıvarken 1 Nisan'dan itibaren yapacağımız işin içinde daha önceden hazırlıklarımıza başladığımızı bilmenizi isteriz. Seferberlik ilanımız sadece belediyemiz ile sınırlı değildir. Birlikte yol yürüyeceğiz. Üniversitelerimiz, kamu kurumlarımız, Odalarımız, STK’larımız, Muhtarlarımız, tüm hemşehrilerimizle, ben bilirim değil, birlikte biliriz, birlikte güçlüyüz şiarıyla, istişare özveriyle, hiç kimseyi ayırmadan, hep birlikte Malatya'mızı ihya edeceğiz. Sizlerin desteğiyle inşallah iş başına geldiğimizde kısa sürede hızla yol alacağımıza gönülden inanıyorum.

Bana AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı tevdi eden Cumhurbaşkanımız,  AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı arz ediyorum. 

Bu yolda yürüyeceğimiz Cumhur İttifakı teşkilatımıza, milletvekillerimize, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımıza, ilçe belediye başkanlarımıza verecekleri desteklerden dolayı şimdiden çok teşekkür ediyoruz. Hep birlikte yapacağımız çok işimiz var. Gün birlik ve beraberlik günü."

AKP Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ise 6 Şubat’ta yaşanan depreme değinerek, yiğit düştüğü yerden kalkar sözünü hatırlattı ve Malatya’nın rotasının imar ve inşadan yana olduğunu söyledi .

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de, “Bugüne kadar Malatya’ya hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Selahattin Gürkan başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Malatya için yaptığı güzel hizmetlere şahidiz. Ama ben eminim ki Sami Er başkanımla yeniden Malatya’yı ayağa kaldıracağız. Biz 13 ilçemizde olduğu gibi bir de büyükşehre talibiz. Arapgir’de nasıl çalışıyorsak Hekimhan’da da öyle çalışacağız” diye konuştu.

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı’nın mührünü Malatya’ya vuracaklarını söylerken, AKP Malatya İl Başkanı Namık Gören ise "Milletimiz Cumhur İttifakına olan teveccühü sandığa yansıttı. Şimdiye kadar 17 kez teraziye çıktık. Hizmet aşkını sandıklarda elde ettik" şeklinde konuştu.

malatyahaber.com- AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

101 yorum yapılmış

  • Gani (3 ay önce)
    Bu saatden sonra Malatya ancak belediye başkanı adayı işten anlayan Malatyalı mimar,İnş.mühendis,Şehir planlamacısı ile belki iflah olur.Adayın görüşü beni zerre kadar ilgilendirmiyecek. aşırı solcu yada sağcı olsun buna bakmam ona oy vereceğim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci (3 ay önce)
    Enerjinizi Malatya ya versenizde vermeseniz de hiçbir şey kaybetmiyeceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT m (3 ay önce)
    Bırakın şu adamı patlatmayı. Düne kadar kimdi neciydi bilmiyoruz. Depremde şehre ne destek verdi. Akıl güzel birşey
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferhat (3 ay önce)
    AK partiye oy yok ne ilçelerde ne büyükşehirde ilçelerde battalgazide bayram taşkın konuşuluyor. Asla asla oy yok. Yeşilyurt ilhan geçit. Oy yok siz bilirsiniz.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • 44malatya (3 ay önce)
    Ayni hamam Ayni Tas bunlardan bir sey olmaz 1 yil gecti Malatyada enkazlar yerde Proje yapilip binalar yapilmadi Hayat pahaligi Aclik yoksuluk devam ediyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya'da rant var (3 ay önce)
    Niyazi Mısri mezarından kalksa "orda burda ismimi anıp siyaset yapanın katli vaciptir. Benim adımı anarak milleti kandırmayın. Milletin evini işyerini yapın" der. Mezardaki adamın adını anarak putperest siyaset yapmayın. CHP'de AKP'de MHP'de eski FETÖcüler geri kadrolasti! 15 temmuz niye oldu o zaman? Yazık değil mi bu millete!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (3 ay önce)
    Yok aday şöyle yetenekli yok böyle demeye gerek yok,Akparti kimi aday gösterirse göstersin kesin kazanır Malatya akpartinin kalesi
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Doğru Ak partinin kalesi olduğu için Malatya bu halde.Sana bi tavsiye Hasan Turkiye'yi gez en az gelişmiş, yatırım almamış, hep kandırılmış ama celladına aşık olmuş bir Malatyadan başka bir şehir göremezsin! Neden biliyor musun hani şişinerek söylediğin "Malatya Ak partinin kalesi" olduğu için. Siz kale olmaya, çantada keklik olmaya devam edin daha çok sürünürsünüz..Saygılar
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ben olanı söylüyorum seçimde zaten belli olur yüzde 70 akparti oyu
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ülkü (3 ay önce)
    Oyumuz selahattin gurkana
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)Ülkü isimli kullanıcı yorumuna
    Kendi adına konuş ve ona ver.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Malatya'da belediye başkanlığı yapipta kalıcı eser birakan 3 başkandan biridir Selahattin Gürkan
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Mesela bizde asla ona oyumuzu vermeyeceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Köylüm (3 ay önce)
    Selahattin Gürkan'ı tanımam bilmem oy da vermedim ama buraya yazıyorum yazın bir kenara Selahattin Gürkan'ı çok ararsınız emin olun çok ararsınız.!!
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Polat (3 ay önce)
    Feriştahını da aday gösterseniz oy vermeyeceğim. Ne kadar güce tapan bir toplum oldun Malatyam. Bir tepki göster yaşanan bunca şeyden sonra. Reis reis dedik genel seçimde oy verdik olumlu ne aldık. Hadi yerel seçimde sıra yav kazanacaksa bari %40la kazansınsınlar her seferinde oy oranı artıyor. Neyi düzeltsin Niye düzeltsin adamlar. Sende cumhurbaşkanı olsan demekki malatyada herşey çok güzel işliyor demezmisin? Bizim yarımız olmayacak şehirlerdeki hizmetler bizden iyi kardeşim. Otur biraz düşün. 1 sene geçti daha yıkılmayan binalar, yasaklı olmasına rağmen yerinde ayrıştırmalar, prosedürlerle ezilen depremzedeler... Hepimize Allah vicdan ve akıl versin
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Ahmet (3 ay önce)
    Resme çok dikkat edin, meşur mütahit Muharrem Poyrazda orada. E tabi "körler, sağırlar, birbirini ağırlar"
    %90
    %10
    Yanıtla
  • vaylog44 (3 ay önce)
    Selahattin BAŞKANA ayıp ettiler sayın başkanım sende yeniden refah partisinden aday ol hele bakam o zaman APK ne yapacak bütün CHP.nin oyları senindir.Başkanım
    %61
    %39
    Yanıtla
  • orhan (3 ay önce)
    mhp il başkanı bizim adayımız selahattin gürkan aday gösterilmesse kendi adayımızı çıkartırız diye günlerce açıklama yapmıştı şimdi en önde saminin yanında oturuyor siyaset başbuğ vefat edenden sonra işte böyle çekilmez oldu.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • yıldırım (3 ay önce)
    neden akp adayı hep ön planda.. hayatımda chp.ye oy vermedim eğer mimar birisini çıkarsınlar vallahide billahide hayatımda oy vermediğim partiye oy verecem.. 20 yıldır akp.li başkanlar oldu allah aşkına ne yaptılar neyi çözdüler yaşanabilirlik iller arasında geriye attılar sosyal aktivitesi olmayan ve vizyonu olmayanlar başkan oldu vallahide billahide malatya geriye gitti.. eyyyyy ahmet münir erkal eyyy mehmet yaşar çerçi malatya yı seviyorsanız ikinizden biri bağımsız aday olun veya bir parti çatısı altında vallahide billahide gece gündüz çalışırım bu defaki seçim diğer seöimlere benzemiyecek çünkü millet neyin ne olduğunu anladı
    %80
    %20
    Yanıtla
  • fatih (3 ay önce)
    Şehri yönetenler Mühendis Mimar olmalıdır. Sami ER Çok doğru bir tercih. Hepimiz Malatyalıyız. Geçmişte Münir ERKAL ve Mehmet Yaşar ÇERÇİ döneminde Malatyamız çok güzel yönetildi. Daha sonraki süreçte gelen başkanlara bakıyoruz Avukat, Esnaf,Öğretmen (Hepsine saygımız var) ve şehre pek bir şey katamadılar. Sami Başkan Mühendis ve Mimari alanda yüksek lisans yapmış tecrübeli bir isim. Sabredin destekleyin çok güzel şeyler olacak.
    %37
    %63
    Yanıtla
  • fatih (3 ay önce)
    Şimdi Sami Er in yanında olma zamanı. TOKİ başkan yardımcılığından tutunda İstanbul da çeşitli İlçe Belediyelerinde yapmış olduğu başkan yardımcılıkları donanım ve tecrübesi bürokrasi bilgisi ile Malatya ya çok şey katacaktır. Selahattin başkana emekleri için teşekkür edip Sami Er e destek olmalıyız.
    %31
    %69
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 ay önce)
    Selahattin beyi islami usullere göre uğurladık hayırlı olsun, kendine ve destekçilerine güveniyorsa meydan ortada aday olabilir
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Taylor (3 ay önce)
    Bu şehrin kaderi, yazık yine 5 yıl yerinde sayacak tamda da şehir her yapıya uygunken.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • kral44 (3 ay önce)
    Öncelikle sami er beyefendi Malatyaya inşallah hayırlı olur İnşallah ? Yav kardeşim Memlekette faizler yüzde/5 olmuş alım satım durmuş vatandaş karın tokluğuna çalışmaya mahkum olmuş Ticaret bitmiş. biz hala ahmetle mehmetle uğraşıyoz şakşağa devam yola devam.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Deniz (3 ay önce)
    Depremden bu yana neredeyse bir yıl geçmiş, birgün Malatya'ya uğramamış, hiç bir yardım ve yapılan organizasyonlar da adı bile geçmemiş bir adamı (Sami Er) kahraman ve kurtarıcı ilan ettiniz!! Biten ekonomiden rahatsız olmadınız? yapılan zamlardan, verilip tutulmayan sözlerden, elinizden alınan hayallerinizden ve en, önemlisi insanca yaşyabilme umudunu kaybettiğiniz bu zamandan, hiç mi ar etmediniz? Hiç mi zorunuza gitmiyor birşeyler? Çektiğiniz bunca sıkıntı, sorun hiç mi size dokunmadı? Hala birileri her dönem saltanat sürüp bolluk şatafat içinde yaşasınlar diye herşeyinizden ödün veriyorsunuz? Bunların yanında hiç bir değeriniz, kıymetinizi yok bunu anlayın artık. Sadece seçim zamanı oylarınıza ihtiyaçları var hepsi bu.Yarın seçim biter tekrar ağlamaya başlarsınız. Kime ne anlatıyorum ki. Genel seçimler de koşa koşa oy verdiğiniz 4+1 milletvekillerini bile bulup derdinizi anlatamıyorsunuz, telefonlarınızı bile bakmıyorlar, birgün sokakta cadde geldiklerini görmedik! Siz depremden dolayı soğuklarda, karda kışta konteynerlar da donarken, onlar lüks evlerinde sıcak sıcak oturup kahvelerin yudumlarken, içerken seçtiniz onları!! Bir toplum bunca olumsuzluklardan, bunca sorundan, sıkıntıdan hiç mi ders çıkartmaz? Niye yazıyorum ki ne olursa olsun siz değişmez ve kendiniz olamazsınız! Çünkü ne olursa olsun sonuç değişmeyecek ve siz asla değişmeyeceksiniz.!!
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Altına imzamı atarım. Malatya bu kafayı düzeltmedikçe, kendi verdikleri oyları eleştirmeye devam ederler. Mayıs'ta seçtiğiniz 4+1 vekiller nerede ey Malatyalılar. Hangi biri çıktı sizi dinledi, taleplerinize kulak verdi. Depremin üzerinden neredeyse 1 yıl geçmek üzere ve yıkımlar devam ediyor. Şehir merkezi yeni aydınlanmaya başladı. Siz bu kafayla devam edin
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Sevda ÜLKÜ (3 ay önce)
    Selahattin hiç bir şekilde aday olmaz, CHP Malatya da o kadar oyu yok, diğer partiler desen yüzde 1 oyları var, meydan yine bunlara kaldı 5 yılda çarşıya bi kaç bina başka yerlere de bi kaç park yapacak hepsi okadar AKP olsun kim olursa olsun mantığı malatyada %70 olduğu sürece bu düzen böyle gider.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mlx (3 ay önce)
    İnsanlar çok umut bağlıyor ama kimse kusura bakmasın gene hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Evet çok büyük iki deprem yaşadık evlerimiz,iş yerlerimiz,canlarımız gitti. Çok büyük şeyler yaşadık. Ama şu unutulmamalı insanların beklentisi çok farklı.belediye nin yapacağı işler bellidir,yapacağı hizmetler bellidir. Hatta benim kendi fikrim ortada açıklanmış bir imar planı bile daha yok. Herşey seçim sonrasına ertelenmiş. İnsanlar tepki vermesin diye açıklanmıyor bence. Depremden bu yana 1 yıl geçti,kaç tane yerinde dönüşüm inşaatı başladı. Kaç yeni temel atıldı. Bu şehir kolay kolay toparlanmaz çok iş var.yıllar sürer.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya'da rant var (3 ay önce)Mlx isimli kullanıcı yorumuna
    Gardaş imar planı var millettin malına çökmek için gizliyorlar! Yoksa çarşıda çalışan firmalar neye göre teklif verip ihaleye girdiler? Projeyi saklıyorlar çünkü milletin malına çöküyorlar!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Peki diğer ilçeler (3 ay önce)
    İlçelerde adaylar ne zaman açıklanacak? Acaba merkez iki ilçe için kimler düşünülüyor. Ayrıca neden sürekli Akp adayları haber yapılıyor. Bu memlekette diğer adayların, aday adaylarının ya da bağımsız adayların haberi yok denecek kadar az yapılıyor. Adil bir seçim olsun istiyoruz en azından. Sonuç zaten belli
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 ay önce)
    Selahattin başkan kendi partisi içindeki yapılanmalara karşı büyük mücadele verdi. Siyaset yapmadı eğilip bükülmedi. Onca yaptıklarını algıyla yıktılar. Şehrimize yazık oldu. Umarım toparlanabiliriz.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Porgalı Pala Dayı (3 ay önce)
    Bu şehirdeki diğer adayları da haber sitenizde yer vermek zorundasınız! Basın olmak bunu gerektirir. Bugün bağımsız bir aday adaylığını açıkladı sitenizde tek bir haber yok. Diğer partinin adayına yönelik bir haber yok !
    %79
    %21
    Yanıtla
  • kader (3 ay önce)
    Depremde tarumar olmuş Koskoca Büyükşehirin kaderi AŞİRETLERE kalmış. 21. YÜZYILDA TÜRKİYE YÜZYILI... :(((
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Bu aşiret işi benide eğreti ediyor. İlk fırsatta birbirini kandıran insanlar, birbirinin aleyhine olan insanlar biz şu asiretteniz diye şişiniyor. Çoğu birbiri ile küs, birbirini adam yerine koymayan insanlar. Gördük işte bir aşiret derneğinin şimdiki başkanı bağımsız aday oldu 1000 oy bile alamadı. Ama sami beyin bir aşiret takıntısı yok. Arapgir beyefendisi bir insan. İnşallah bu takıma güvenerek iş yapmaz. Aşiretçiliği İslam yasaklamış. Çağdaş akımlar aşağilamış. Bunlar neyin peşinde
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Haci (3 ay önce)
    Kel ölür sırma saçlı olur,kör ölür badem gözlü olurmuş.Giden gitti...
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Abdullah (3 ay önce)
    Malatya zor şehir. Depremden sonra daha da zorlaştı. İktidar partisi için o salonu doldurmak çocuk oyuncağı iken bilerek doldurmadılar. Muhtemel oznur hanım müdahale etti. Sami beyin işi kazandıktan sonra daha zor. Göründüğü kadarıyla malatya ilk defa hem konuya hakim hemde çalışkan ve dürüst bir belediye başkan adayı ile karşılaşıyor. Ne helvaciya, ne kuyumcular, ne mütehaite ne öğretmene, ne eczacıya ne bilim adamına benzemeyen biri. Mütevazi bir duruşu ciddi bir tecrübesi var. İnşallah malatyadaki ser gruplarına, çıkar çetelerine, her konuda açıklama yapan avare stk lara, belediyelerden beslenen gazeteci kılıklı mafyamsı adamcıklara teslim olmaz. Yetimin hakkını yedirmez. Başarılar diliyorum
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Ahmet (3 ay önce)
    Sami Er'in tanıtımının yapıldığı spor salonundaki toplantıda kalabalığın az olmasının sebebi, Öznur Çalık'ı aday olarak görmek isteyen, onun kurduğu il yönetiminin gerekli çalışmayı ve organizasyonu yapmamasındandır. Bu tür toplantılarda kalabalığı oluşturan Büyükşehir Belediyesi'nin çalışanlarının, Selahattin Gürkan korkusu nedeniyle oraya gitmemeleri çok doğaldır. Ancak il yönetiminin yanı sıra, ilçe belediye başkanları ve başkan adayları da maalesef bu konuda üzerlerine düşenleri yapmamış, tribünleri dolduramamışlardır. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın AK Partinin Büyükşehir Başkan Adaylığına uygun gördüğü Sami Er'in, cumhurbaşkanının bu kararına hiç memnun olmayan Öznur Çalık'ın kontrolundaki bu il yönetimini, ayrıca bu ilçe belediye başkanlarını ve ilçe yöneticilerinin sebep oldukları bu fiyaskoyu çok iyi okuyacağına ve değerlendireceğine inanıyorum. Aksi taktirde kendisini sıkıntılı bir dönem bekliyor diye düşünüyorum.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • O da farkında artık kendisinin bir siyasi mevta olduğunun, yavaş yavaş terkedisler, satıslar başlayacak bir bir, sonra kimsecikler yüzüne bakmayacak, tasini taragini toplayıp terkedecek bu şehri, tıpkı adları anilmayan esamaleri okunmayan diğer siyaset eskileri gibi...
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Akif (3 ay önce)
    Aday olan herkes yarın işe başlayacakmış gibi konuşur malatyada, çünkü malatya çantada kekliktir 20 senedir. Keşke 20 senedir kim seçiliyorsa kıl payı seçilebilip çalışma gayretinde olsaydı, bu malatyaya da yarardı zira.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • kadir (3 ay önce)
    malatya darmadığın olmuş darmadağın olan malatyayı toplamak çok zor kim belediye başkanı olacak bilmiyoruz ama hangi belediye başkanı gelirse gelsin toparlanması çok zor hele bu milletvekillerle asla olmaz.. milletvekili demişken hemen aklıma ihsan koca geliyor bu vekil nerde gören varmı nerde bu adam yaa yoksa milletvekilliğini bıraktımı ne oldu görünürlerde yok ...
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Furkan (3 ay önce)
    Boş salona hitap etmek de mi vardı partinin tarihinde
    %82
    %18
    Yanıtla
  • nuri (3 ay önce)
    selahattin gürkan bağımsız yada parti ile aday olursa çantada keklik olayı olmayabilir akparti için bu seçim belirsiz bence
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 ay önce)
    İnönü ve tecde mahallesinde oturanlar biraraya gelmiş selo başkana teşekkür afişi yaptırıp asmışlar.. haberleri varsa tabi..
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Furkan (3 ay önce)
    Basın organları tarafsız olmalıdır. Malatya Haber siz tarafsınız. Dün yaptığım yorumu yayınlamadınız. İma, küfür, hakaret..vs yoktu. Şikayet niteliğindeki yorumları da ( ‘biz her yoruma açığız imajı vermek için’ ) yayınlıyorsunuz. Editörünüzde birazcık yürek varsa bu yoruma cevap istiyorum.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Öz Kernekli (3 ay önce)
    Hayırlı uğurlu olsun ama her başınız sıkıştığında talancı -başkanlardan sonra ihanet ettiğiniz limanlara geri dönüp ordan güç almak gözümüzden kaçmıyor. Sami Er belliki güvenli limanların liyakatli mensubu…
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Malatya (3 ay önce)
    Malatyada adaya oy vermezler kim aksini savunuyorsa bağımsız aday veya başka bir partiden aday olsun bakınız kaç oy alacaktır, sayın gürkan bu ilde 97 yılından beri iş kur müdürlüğü 4 dönem Battalgazi ve 1 dönemde Büyükşehir başkanlığı yaptınız bu dönemde ise tahminim parti içinden birileri bize yar olmuyorsa gürkan da olmasın diyerek adaylığınıza mani olmuşlardır, 70 gün kaldı seçime sayın Sami erin yanında birlikte çalışmanızı temenni ediyoruz.
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Korkuyorsunuz cidden korkmakta da haklısınız . Sosyal medya da 3 gün boyunca reklam verdiniz şu saatte karşılama yapacagız cosku diye 500 tane adam anca topladınız Her sayfada gönderilerinizi paylaştınız sonra ne oldu salonu dolduramadınız Matematik çok basit bagırdınız çağırdınız sizin 100 tane aday adayınız bile gelmedi meclis üyeleriniz bile gelmedi siz malatyadaki tepkinin farkında değilsiniz Malatya ak parti il başkanlığı malatya da yaşayan halka koyun muamelesi yapmıştır. Ama halka karşı siyaset olmaz. Unutmayın en çok da 3 tane trol tutuyorsunuz. Milleti kandıracagınızı sanıyorsunuz eğer öyle olsaydı genel seçimlerde Ak parti kaybetmişti unutmayın halk neyin ne oldugunu biliyor.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mehmet (3 ay önce)
    Törene Selahattin Gürkan katılmamış mi? MHP desteği ile haber yaptınız, MHP il başkanı törene katılmış. Şimdi sizin yaptığınız haberi ve Selahattin Gürkan’ın ilk adaylığında olmazsa MHP’den aday olur piyar çalışmasını anlayamadım şimdi. Bu kadar hızlı mi değişiyor her şey. En iyisi Selahattin Başkan bağımsız aday olsun. O yorumlardaki yiğidi öldür hakkını yemecilerden kaç oy çıkacak cümle alem görsün ve memleketten ismi silinsin. Tekrar söylüyorum, bu şehirde şu anda kimsenin ismi önemli değildir. Akp aday belirtir ve o seçilir. Bunu desteklemek için değil gerçek olduğu için söylüyorum. Adını ya da soy adını Everest dağına yazdırdığını sananlar bir hafta içinde yok olur gider. Aday gösterilmezse ilçe belediye başkanları içinde aynı şeyi yazarım.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Ahmet (3 ay önce)
    Önce umutları pazarlarda satar gibi satıyorlar, sonrası her geçen derinleșen ekonomik kriz, parçalanan ve dağılan aileler, uyușturucu batağında kayıp bir gençlik... güzelim Malatya da belki binalar çoktu inanin asil üzüldüğüm çöken binalarda hayatını kaybeden binlerce vatandașımızın ölümünden zerre sorumluluk üstlenmeyen belediyeciler ve partili müteahitler, üzüntülerini sečimin hemen ardında davullu zurnalı oyun ile belirten ahlaktan yoksun kișileri bu șehirde görmek, binalar yeniden inșa edilir belki ama, çöken ahlakı, vicdanı, merhameti, etik değerleri kim yeniden inșa edecek merak ediyorum...Artık biraksin șu memleket kullara dalkavukluğu ya, insan ölür.. Șu resimlere bakinca insan bir kez daha üzülüyor. Neyin sevinci bu ya, konutları çökmüș, yıkık, virane, yorgun bir șehrin sevinci mi, anlamak zor.. Yine de inșallah güzel Malatyam insani, ahlaki ve etik duygular ile vicdanlı, merhametli, akıl sahibi insanların elinde yeniden yükselir. Inșallah hayırlısı olur...
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Superman (3 ay önce)
    Superman, malatyaya çuvalla para getirecek... haydi malatyalılar yine keyf edeceksiniz, siz beleşi seversiniz...
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Doğru, yakında bir çuval paraya bir kilo pirinç alırız herhalde
    %78
    %22
    Yanıtla
  • aşkım_44 (3 ay önce)
    diğer adayları görmedik daha yeniden refahın adayı bilal yıldırım adaymı değilmi bilmiyoruz aday olsa sahalarda görürdük. chp ve iyi parti adaylarını göstermedi daha. tam 20 yıldır akp.li başkanlar malatyayı yönetiyor malatya resmen geriye gitti. hatta devletimiz tarafından onaylanan projeler bile iptal ettiler trambusa uygun değil diye istasyon virajına ve araştırma hastanesi ile inönü üniversitesi arasına yapılması uygun gören yonca yapraklı kavşağı iptal eden ahmet çakır değilmi.vilayet arkasında orman gibi harika bir çay bahçesi vardı ailelerin rahatlıkla gidip kölgede çay yudumladıkları yerdi ve üniversite öğrencilerin ders çalıştıkları çay bahçesiydi orayı dağıtıp uyusturucu kullananların mekanı oldu mutlumusunuz yine soykan meydanın daki kocaman orman gibi çay bahçesi orayı da dağıtıp kel ayanaya çevirdiler. 20 yıldır trafik sorunu çözümlenmedi. 20 yıldır şehir merkezinde en ufak değişiklik oldumu koca malatyada ailelerin oturup ucuza çay yudumladıkları park ve bahçe yok ya. o güzelim hürriyet parkı eskiden daha güzeldi. araçların girmediği meydan yok yaa. ahmet münir erkal döneminde kernek şelalesi ve meydanı harikaydı. cemal akın geldi değişitti.. ahmet çakır geldi orda değiştti değirmen bilmem ne. gürkan geldi bu böyle olmaz dedi oda iyice mahv etti yaprığınız tek şey kerneği yaz boz tahtasına çevirdiniz..
    %86
    %14
    Yanıtla
  • esma (3 ay önce)
    ben malatya halkına çok kırgınım gerçekten bize gülmek haram iken bu basımızdaki ilk baskanı ve sayısını bilmedigim vekiller nedne gülüyor bu konutları yolları mevcut projeleri hızlandırmak için en ufak somut bir adım atıldı mı ? ? ? işini ciddi yapan bir ağbaba var. malatya halkınabaktıgımızda sanki deprem olmamıs. herkes mutlu ve herkes bir şeyi görüp gülüyor. 1 senedir gülme yetimi kaybetmisim ama halka baktıgımızda hersey çok güzel. güzel arkadaşlarım zihniyet degismedigi sürece ya ahmet ya hasan ne farkediyor bunu açıklar mısınız ?
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Avşar (3 ay önce)
    Ne güzel memleket... enkazini kaldiramadiginiz bir şehri nasıl ayağa kaldiracaksiniz milletin aklıyla dalga geçmeye devam....partide başkan adayı degissede sistem değişmiyor.oyuzden tepki oyum yeniden refaha. Deprem üzerindenbir yıl geçti şehrimizde magduriyatten başka ne var biri soylermi vatandaşı mağdur etmekten başka bir şey yapildimi soruyorum
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mehmet türk (3 ay önce)
    Çok zor bir dönem Bir yılda evler teslim edilecekti Biz öldükten sonra belki teslim olur 90 yıldır malatya fuzuliden girip beylerderesinden çıkınca bitiyor merkez ilçelere bağlı yolların hali harap ilçelere bağlı mahalle yolları hep problemli belediyeye fazla iş de kalmadı halk il dışında Merkezde arkanızda bakan yoksa hava daha öğretmenevinin temeli atılmadı Malatyada uygun fiyata kalacağınız otel yok ,Dışardan işci gelse kalacağı konteynır misafirhane yok ayda 15 bin kira veren bir işçi günde 500 lirada yer tabiki yövmiye 2,500 lira olur belediyeye ait umumi hamam yok Allah kolaylık versin inşallah başarılı olur Bşk nımız .
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Kartal44 (3 ay önce)
    Sırada çınar var çınarıda indirmezseniz akpartiye oy moy yok eyy siyasiler kimse kendini milletten üstün görmesin
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Kartal44 (3 ay önce)
    Sami er i tanımam açıklamaları yerinde olmuş söylenene göre tecrübeli biri seloya gelince koltuktan giderse malatyanın rızkı kesilecek suyu bitecek bütün şehir ekmege muhtac olacak sanıyor bey efendi bu ego bu kibirle bundan sonra malatya da yaşayamaz herhalde bütün siyasiler kimse kendini vazgeçilmez sanmasın çınarıda almazlarsa ak partiye oy yok
    %49
    %51
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (3 ay önce)
    Ne karşılamaydı be, hayvan bile telefedildi, sonra depremin yıkıp can aldığı şehrim de Mart seçimleri sonrası davul-zurna ile göbek atanlar geldi gözümün önüne Allah sizi ıslah etsin diyecemde yok kardeş yok az ağır olun, az vâkur olun.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Halil (3 ay önce)
    Sanırım teskilatin kafası eskiye gitmiş. Konvoy ve salon son derece zayıftı. Millet geçim derdinde. Konvoy zamanı değil. Senin kuzey cevre yoluna 10 bin tl odenek ayrılmış. Malatya kimin umurunda. Cantada keklik. Insanlar burdan gitmenin pesinde
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Süleyman (3 ay önce)
    Artık belediye başkanlarının peynirci,betoncu,helvacı gibi esnaflardan seçilmemesi geçte olsa güzel bir durum işi bilen belediyecilikten gelen bir isim olmalı her zaman
    %80
    %20
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (3 ay önce)
    İsteyen istediğine oy verir amenna, ancak böyle acemilikte olmaz ya. Tamam Reis acemi değil ama inanın depremi yaşamış bir halkta acemi değil. Bu adayı kim kandırıp nasıl kandırıp kimi ikna ederek getirdiler inanamıyorum. Kendisi kanmış, getiren kanmış ama halk kanmayacak. Spor salonu bomboştu. Emekliler zaten çok kızgın. Ah Selahattin başkan keşke bağımsız girsen ya herro ya merro. Ya batalım ya çıkalım.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • O salona gelecekleri kimlerin hal ve hareketle ile bir şekilde engellediğini iyi biliyoruz.Hepinize güle güle..Belediyeler işçisinden amirine kadar tamamen değişmelidir. .
    %50
    %50
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (3 ay önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Kaale alınacak bir kelimen dahi yok.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Deka (3 ay önce)
    Sami er konuşmasında 1 tane proje duymadım hep aynı klasik konuşmalar
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Selahattin başkanın ne projesi var? Hani dava, hani Akp haksızlığın olmadığı, şeffaf partiydi. Aday gösterilmeyince küsmek nedir, toplantılara katılmamak nedir. Gelir katılırsın, başarılar dilersin, sonra işine bakarsın. Sanki Sami Er seçimi kazanmış. Selahattin başkan sessiz kalmakla katılmamakla hata yapıyor. İki gün sonra çıkıp bağımsızım yada şu partiden giriyorum diyecek. Bence 1 dönem bekleyip 5 yıl sonra kendine güveniyorsa tekrar aday olmalı. Şimdi ne yaparsa yapsın kaybeder, ve silinir gider. Çıkıp partim aday göstermediyse başımüstüne diyebilmeli. Ama siyaset bu, dönme sanatı işte. Ne diyelim.
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Mehmet (3 ay önce)
    Yorumlara göre seçim bitmiş Sami ER başkan seçilmiş hayırlı olsun. İlk defa tüm millet vekilleri bir aday çevresinde hayret. Malatyaya atılacak kazıklar için şişirme aday geliyor. Kentsel dönüşümde yüksek lisans yapmış ama nerede? Ne zaman? 60 yaşında Sami ER 2010 yılında İlim Yayma vakfı tarafından kurulan özel Sabahattin Zaim Üniversitesinde yüksek lisans yapmış. En erken 40 yaşında başlamış ve bildiğiniz para ile yüksek lisans dağıtan bir Üniversite. Birde bu ilim yayma vakfı kimindi(?). Çok tanıdık bir isim ama aklıma gelmedi.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Ahmet (3 ay önce)
    Benim şahsıma göre selahtin başkan la devam edilmeliydi atalarımız ne demiş yiğidi öldür hakkını yeme selahtin başkan reklam yapmayı çok seviyordu ama Malatya için herşey yaptı.selahtin başkanı harcadılar
    %45
    %55
    Yanıtla
  • yıldırım (3 ay önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    ahmet kardeş selahattin gürkan ne yapttı kocaman bi hiç.. ailelerin oturup çay içecekleri par yok. delik deşik yollara yama vurmakttan aciz. kırık dökük kaldırım taşlarını değişmektten aciz. kuru sıcaklarda ağaçlaraın yaprakları solmuşttu su vermektten aciz. markerler pahalı. belediyeye ait olan sosyal tesis adı altında belsos fiyatları diğer cafe lerle yarışıyor. kuruyan ağaçları görmeyen belediye. çılgın proje istemiyoruz basit işleri beceremedi
    %23
    %77
    Yanıtla
  • İzmir-Selçuk (3 ay önce)
    Değerli dostlar.Büyük bir yıkımı yaşayan Malatyamız artık vaatlere de tok, siyasi şovlara da. Malatya esnafı bitmiş durum da. Malatya ekonomisi çökmüş durumda. İzmir'den her gün ilk işim Malatya gazetelerini ve yerel TV'lerini yoklamak oluyor. Hala konteynerler de yaşayan insanlarımız ve hatta konteynerlerden atılan insanlarımızın haberlerini izliyor ve okuyorum. Çok ciddi bir proje ve yatırımlara ihtyacı var memleketimizin. Bir de giden hemşehrilerimizin dönüşüne. Depremden kısa bir süre önce gelmiştim Malatyam'a.Depremden sonra şartlarım el vermedi, yüreğim de el vermedi. Çok uzun sürecek acılı ve zor bir süreç bekliyor Malatyamızı. Bu süreçte en önemli faktör hemeşhrilerimizin parti, mezhep, görüş ayrılıklarını gözetmeden el ele vermesi ve en doğru adayı seçmesini temenni ediyorum.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatya çökmüş birbirini kazıklıyor birde sihirli değnek bekliyor herkes gücü kadar yapabilir zaten her kolda esnaf vicdansız olmuş her yerde farklı yüksek fiyat deprem oldu herkes birbirine yardım edeceğine birbirini kandırıyor yardımlar bile dağıtılırken biri diyor ben fazla alam diğeri ben alam başka kimse alamasın yarışındaydı devlet ne yapsın insanlar bozulmuş!!!
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Bir alışveriş listesi hazırlayın aynı malzemeleri Malatya ve komşu kent Elazığdan alınız ne kadar fiyat farkı olduğunu anlarsınız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MECZUP (3 ay önce)
    İlk olarak hayırlı olsun inşallah adil, bilgili, hakkaniyetle yönetirsin, yanında da gerçek İşbilir yönetim oluşturursunuz, ama gördüğüm kadarıyla etrafında yalaka, iş bilmez, pastadan pay peşinde olan yağcı şakşakçı takımı var, işin zor Allah yardımcınız olsun.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Memnuniyetsizmemleket (3 ay önce)
    Malatya halkını memnun edecek bir tane insan bulamazsınız. Bu memleketin belediye başkanı kim olursa olsun memnun olmaz bu şehrin insanı. Her haberde eleştiri var abi bu nasıl bir iş. Neden kimse memnun değil ? Neden ? Selonun gitmesini istiyordunuz alın gitti işte. Kim gelecekti kimi istiyordunuz ?
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Selçuk (3 ay önce)
    “Olmaz olmazsa olmaz olmaz.” “Her şey her şeye bağlıdır.”
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Zeki (3 ay önce)
    Ablamız da sonunda ortaya çıktığına göre, memleketimizi çok güzel günler bekliyor.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Mlx (3 ay önce)
    İnşallah gelen gideni aratmaz. Ben Sami er in ilk dönem çok faydalı olacağına inanmıyorum. İnşallah endişelerim de yanılırım.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • VahVah (3 ay önce)
    Bu adam başkan olarak mı geldi. Seçim olmayacak mı? Çantada keklik görülüyor artık. Vah Malatyalı Vah.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • ne sandın tabiki kazanacak malatya akpartinin kalesi
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Reel (3 ay önce)
    Sayın Er'i sahsina saygi duyarım. Malatyali olarak siyasilerin söylemden öte geçemeyen vaatlerinden bıktım usandım. Özellikle mevcut iktidar algı olusturma ve mağduriyet edebiyatıyla yıllarca bizi oyaladi bizde afiyetle yedik,tabiki bunda anamuhalefetin iktidarin ekmeğine yağ surmesi,muhalefetten çok ittifak ortağı gibi davranıp kazanmasina sebep olan bas etkendir. Tek derdim Malatya adam gibi ayağa kaldıracak biri, siyaseti memleket faydasına değil de kendi amacina menfaatine uygun yapan herkesin ve partinin canı cehenneme. Bu seçim partici olmayın sadece bu secimlik Malatyali olalim
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 ay önce)
    Sabık başkanı göremedim bide yol yapımı asfalt dökümü durdumu sanki
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Feryat (3 ay önce)
    Önce bari bir çevreyolu yapın.15 yıldır hala yapılıyoda .10 bin tl.ödenek vermiş devlet.hiçmi kimse ilgilenmiyor.hiçmi sahibi yok bu şehrin.kim böyle bir şehire geri döner sayın Er.inanınki eğer imkanını bulsa insanların çoğu şehri hala terketmek istiyor.insanlar bakıyo bi çevreyolu yav o kadarmı zor.o kadarmı pahalı.hayır tek nedeni sahipsizlik.önce bu işlerden başlayın.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Barış (3 ay önce)
    Bence Sami Er'in konuşması çok iyi.inşallah dediklerini yaparsa Malataymız sınıf atlar . Bugünkü program gösterdi ki teşkilat iyi hazırlanmamış. Her halde il başkanı Ankara'da olduğu için. Teşkilat tembellik etmiş . Daha çok çalışmaları lazım.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Berk (3 ay önce)
    Selahattin Gürkan, günlerdir ortada yok ve hiçbir paylaşım yapmıyor. Bu süreci daha olgun karşılamasını beklerdim. Küstüm, oynamıyorum tavrı tecrübesine birikimine yakışmıyor. Kendisini getiren gönderen de Recep Tayyip Erdoğan. Gelirken iyi de giderken mi kötü.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 ay önce)Berk isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen öyle
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Selahattin başkana bir dönem daha verilmesi gerekiyordu. Vakt zamanında Battalgazi de bağımsız seçilmiş ve daha sonra akp ye geçmiş bir başkandı. Bir Ahmet Çakır dan daha iyiydi.kimseye hizmet etmedi, kimseye eğilmedi.
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Çırmıhtılı (3 ay önce)Mlx isimli kullanıcı yorumuna
    Vakti zamanında bağımsızdan aday olduğunda orası küçük bı belde belediyesi idi. Lütfen karıştırmayın ozamanla buzamani
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Doğru büyükşehirden önce idi.şimdi mevcut siyasilerin hiçbirisi bırakın başkan seçilmeyi kendi Mahallesi'nde muhtar adayı olsa seçilemez.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Banazı lı (3 ay önce)
    İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanı Adayı da Banazılı Aziz Yeniay. Sami bey ile istişare de olmalarını tavsiye ederim
    %23
    %77
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (3 ay önce)Banazı lı isimli kullanıcı yorumuna
    Bu da alakaya maydanoz.
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Çırmıhtılı (3 ay önce)Banazı lı isimli kullanıcı yorumuna
    Hemsehrim sizinde Allahtan bitane bildiğiniz adam var Aziz yeniay. Netmis bu adam ben bilmiyimki banaziya ikitane bank yollamaktan başka
    %73
    %27
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (3 ay önce)
    Daha fazla katılım bekliyorduk ama beklediğimizin 3/1’i gelmişti.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Demekki herkes senin gibi şakşak peşinde değil, bir kişi bile çok
    %72
    %28
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (3 ay önce)Huzur isimli kullanıcı yorumuna
    Kelime hafızan sadece bu kadarcık mı?
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Ciddi mi söylisin? Oysa kim kalabalık seni yalanliyi. Bir habere yorum yazarken haberi ve görüntüleri iyi okumak lazım. Eyri doğru oturmak kalkmak neydi o sözün orijinali? :)
    %19
    %81
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (3 ay önce) Ciddi misin isimli kullanıcı yorumuna
    Sen önce Türk Dili öğren.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Kalabalık yalakalar olacağına sağlam azınlık olsun
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Sana diyecek çok söz var da. Burada yayinlamiyorlar. Kısaca Gurkanin yagcisi diyelim
    %50
    %50
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (3 ay önce)Volkan isimli kullanıcı yorumuna
    Sözlüğünde bana diyecek kelime bulamazsın. Sen alim değilsin. Mezara kadar Selahattin Gürkan
    %54
    %46
    Yanıtla
  • bu ultra saksakciyi çok merak ediyorum acaba bu belediyenin hangi biriminde çalışıyor. Her haberde var şakşakcilik yapıyor :)
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Merak etme. Arpasi kesilir, söz biterse milletin yazdığı yazım.kuralina takılır. Saksakci taklacı denilen aciz gibiler maalesef çok. Allah bunları ıslah ede. Okumamış etmemiş, ekemegi için Şakşak pardon takla atar. Atmadı attiriar
    %25
    %75
    Yanıtla
  • "...beklediğimizin 3/1'i gelmişti." 3/1 demek beklediğinizin üç katı gelmiş demek. Sanırım 1/3 demek istediniz.
    %50
    %50
    Yanıtla