SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kalp Krizi Geçirdi, Helikopterle Nakledildi

Kalp Krizi Geçirdi, Helikopterle Nakledildi
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde kalp krizi geçiren bir hasta, hava ambulansı ile Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, 69 yaşındaki D.S. Darende ilçesinde aniden rahatsızlandı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen hastaya ilk müdahale Darende Devlet Hastanesi’nde yapıldı. Durumunun ağır olduğu tespit edilen hasta için acilen tam teşekküllü bir hastaneye sevk talep edildi.

Sağlık Bakanlığı’ndan istenen hava ambulansı kısa sürede ilçeye ulaşarak sahaya iniş yaptı. D.S. ambulans helikopterle Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi’ne nakledildi.

iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız