SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamara İçin Net Sonuç Yok

0
Güncellendi - 2019-01-26 01:05:15
Kamara İçin Net Sonuç Yok
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un bir süredir ilgilendiği İngiltere ekibi Fulham'ın santraforu Aboubakar Kamara için ne olumlu ne de olumsuz bir sonuç çıktı. Sarı kırmızılılar golcü oyuncuyla her konuda anlaşırken, kulübüyle olan pürüzleri aşmaya çalışıyor.

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'da kulüp başkanı Adil Gevrek ve transfer komitesi üyeleri transfer çalışmaları için İngiltere'ye gitmişti. Yönetim, Aboubakar Kamara'nın transferi için İngiltere Premier Ligi takımlarından Fulham'ın yöneticileriyle masaya oturdu. Görüşmeden olumlu ya da olumsuz bir sonuç çıkmazken, transferin büyük oranda tamamlandığı öğrenildi.

Teknik direktör Erol Bulut'un isteği doğrultusunda hücum bölgesi için 2 oyuncuyla görüşen yönetim, bu transferleri noktalamak için yoğun mesai harcıyor. İngiltere Premier Ligi takımlarından Fulham'da forma giyen Aboubakar Kamara ve Neeskens Kebano'yu kadrosuna katmak isteyen yönetim, İngiltere'ye bir çıkarma gerçekleştirdi.

Aboubakar Kamara ile anlaşma sağlarken, kulübüyle görüşmede bulundu ancak görüşmeden net bir sonuç elde edilemediği ileri sürüldü. Başkan Adil Gevrek ile yöneticiler, temaslarının ardından Türkiye'ye dönmek üzere yola çıktı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Faik (5 yıl önce)
    çok iyi futbolcu.Gelirse çok iyi olur.Bu işler niyet okumayla olmuyor.İnşallah işi bitirirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Kamara nın fulhamda ki vukuatları oldukça kabarık.Bizdede aynı tutumu sergileme olasılığı çok yüksek.bence transferinin hiç olmaması daha iyi.problemli bir kişilik.takımın huzurunu bozabilecek bir tip.inşallah gelmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (5 yıl önce)
    yerel basında abubakar kamarayla başkanın sözleşme imzalarken resmi var yanlışlık yoksa imza atılmış artık kamara bizim futbolcu .
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (5 yıl önce)
    Bu kadar transfer yeterli bence devre arasında 6 transfer kolay iş değil yönetimi tebrik ediyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur (5 yıl önce)
    Kamara olmadı bu kesin bana kalırsa bifouma ile birlikte transfer bitti,tabi bir de bülent cevahir alındı ikisinin de katkısı üst düzeyde olacaktır.Bülent yıllardır liglerde oynayan bir isim özellikle balıkesir'de ki istikrarı tartışılmaz hayırlı olsun..
    0
    0
    Yanıtla