SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamara'dan Malatyalı Taraftara Jest

0
Güncellendi - 2019-01-27 19:52:25
Kamara'dan Malatyalı Taraftara Jest
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un transfer görüşmesi yaptığı Fransız futbolcu Aboubakar Kamara, geçirdiği ameliyat sonrasında narkozun etkisiyle adını sayıklayan taraftar Batın Çetin'i telefonla görüntülü aradı.

Sarı-siyahlı takımın Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon Göztepe ile deplasmanda yaptığı maçtan dönerken kaza geçiren Batın Çetin, ikinci kez burnundan ameliyat edildi.

Batın, ameliyattan sonra narkozun etkisindeyken "Aboubakar geldi mi?" diyerek, Evkur Yeni Malatyaspor'un transfer gündeminde olan İngiltere'nin Fulham takımında forma giyen Kamara'nın adını sayıkladı.

Kulüp başkanı Adil Gevrek, transfer görüşmesi yaptığı 23 yaşındaki futbolcuya Batın'ın videosunu izletti. Bundan etkilenen Kamara, telefonla görüntülü aradığı genç taraftar ile konuştu.

"Kalbime dokundu"

Batın'a durumunu soran Kamara, "İnşallah daha iyi olacaksın. Videonu gördüm. Kalbime dokundu" dedi.

Genç taraftarın "Malatyaspor'a gelecek misin?" sorusuna "Bilmiyorum" diyen Kamara, Batın'ın "Seni Malatyaspor'da görmek istiyorum" demesi üzerine, "Neden olmasın. İnşallah" cevabını verdi.

yönetime devreden yönetim kurulu üyelerine de katkı ve desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.

İstanbul, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • FATİH KORKMAZ (5 yıl önce)
    Göztepe ile içerde oynadık. Bodrum deplasmanı dönüşü olmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • MERT (5 yıl önce)
    ya akılı olun yaa ne Kamara :) çok ŞAÇMA bir haber
    0
    0
    Yanıtla
  • Başar pekin (5 yıl önce)
    kamara'yı tebrik etmek lazım. rahatsızlığı olan bir taraftarımızı mutlu etmiş. inşallah takımımıza gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (5 yıl önce)
    kardeşimize geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşacak. kamara da gelsin artık yahu yetti gayri... yalnız şunu anlamadım son cümledeki : "yönetime devreden yönetim kurulu üyelerine de katkı ve desteklerinden dolayı plaket takdim edildi"
    0
    0
    Yanıtla