SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Kamu Görevlileri Ülkemizin Göz Bebeği"

0
Güncellendi - 2021-11-20 23:39:29
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Memur-Sen Malatya İl Temsilciliğine bağlı faaliyet kollarının başkanlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Çakır, Memur-Sen’in yapıcı ve çözüm odaklı sendikacılık faaliyeti yürüttüğünü söyledi.

Ziyarette konuşan Çakır, Memur-Sen'in Türkiye'nin en büyük memur konfederasyonu olduğunu ifade ederek, demokrasinin geliştirilmesi ve özgürlüklerin yaygınlaşması için Memur-Sen'in çalışmalarını takdirle takip ettiklerini kaydetti.

Memur-Sen’in yapıcı ve çözüm odaklı sendikacılık faaliyeti yürüttüğünü aktaran Çakır, "Memur-Sen ülkemiz için çok önemli bir kuruluş. Memur-Sen’in özellikle demokratikleşme ve özgürleşme noktasındaki eylem ve söylemleri büyük Türkiye hedefleri için oldukça kıymetli. Ayrıca yaptıkları çaba verdikleri mücadele sorunsuz bir kamu yönetimi için de çok önemli. Kamu görevlileri ülkemizin göz bebeğidir. Bizler de AK Parti olarak kamu görevlilerinin beklentilerini karşılama çabası ve gayreti içinde olduk. Fırsat bulduğumuzda da sendikamızın yöneticileri ile bir araya gelip hem sorunlarını ve taleplerini dinlemeye hem de istişarelerde bulunmaya çalışıyoruz. Ben bu vesile ile kendilerine yapacakları işlerde başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Her zaman yanlarında olduğumuzu da bildirmek istiyorum" diye konuştu.

Memur-Sen Malatya İl Başkanı Hüseyin Söylemez ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çakır'a, kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Mehmet (2 yıl önce)
    Tüm kamu çalışanları adına sözleşme masasına oturup %21 zam 600 TL seyanen zam 3600 ek gösterge katsayı artışı sözleşmelilere kadro ve daha bir çok alamadıkları varken seyanen alamadı %21 deyip %6 +7 ye razı oldu 3600 ek gösterge yok tek aldığı kendi çeplerini doldurmak kendilerine üye olanlar için 3 ayda bir 400 TL aldı bununla üye kayıplarının önüne geçmekten başka birşey yapamazken kendileri gibi kurulan sendikalara merdiven altı dediğinde sesleri çıkmadığı gibi zamanında kendisine yapılanların hukuksuz olduğunu söylerken %1sendikalaşma barajıda koyarak tüm çalışanları kendilerine mahkum ettirdi hoş çalışanlarda bunu biraz hallediyor çünkü şimdiye kadar oturdukları her sözleşmede sattılar hiçbir kazanım elde edemezken üye sayıları arttı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    1997 yilinda 30 tane çeyrek altın alabilen devlet memuru maași șimdi 6 tane alamıyor...Yorum yapmaya gerek yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Peki kamu görevi dışında özel sektörde çalışanlar ne oluyor? Siz sırtınızı devlete dayarken, özel sektörün insafına bırakılmış asgari ücretin üstünde maaş alamayan ve her an işten atılma korkusu ile çalışmak zorunda kalan özel sektör çalışanları göz bebğiniz olmuyorda ne oluyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Black (2 yıl önce)
    Satanlarla alanlar aynı masada. Bir öğretmen olarak utanıyorum sizin gibilerle aynı mesleği yaptığım için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (2 yıl önce)
    Hükümetin her dediğine evet diyen,memurun hakkını gözetmeyen, dolar karşısında maaşların eridigi, zamların yağmur gibi yağdığı, insanların her gün biraz daha fakirleştigi bir dönemde tek bir kelam etmeyen sözde yapıcı sendika.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus (2 yıl önce)
    Başkanım kısa vir hesap yapayım 2010 yılında öğretmen olarak atandım asgari ücret 543 ₺ idi beni maaş ise 1500₺ idi neredeyse üç kattı şuan ise yeni başlayan bir öğretmen 5100 ₺ asgari ücret 2800₺ aradaki fark gitti. Memura tuik düşük gösterilen enflasyon oranı kadar zam yaptınız yıllarca ama asgari ücrete her zaman enflasyon rakamlarını 5-6 puan üstünde yaptınız. Memuriyetin eskisi kadar kıymeti kalmadı maaalesef...
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)Yunus isimli kullanıcı yorumuna
    Siyaset yapan bir sendikadan ne bekliyorsunuz memurun hakkinimi savunacakti sözleşmede tek yaptığı iş sendika için hükümetten alınan avanta parayi 3 ayda bir 400 TL ye çıkarmaktı,2002 den önce emekli öğretmen ve çalışan arasında maaş farkı çok azdı (bugünkü parayla 2 bin çalışan fazla alıyordu)bunun içinde emekliliği hak eden öğretmenler hemen emekli oluyordu ,emekli öğretmen ikramiyesi ile bir daire alabiliyordu zaman içinde emekli ikramiyesi ve maaşını bitirdiler bugün sendika kalkmış emekli öğretmenin maaşında 800 TL ikramiyede ise 30 bin TL artış için uğraşıyor demiyorki 2002 deki haklarımızı istiyoruz,bilge lider sayın temel karamollaogu babasının öğretmen olduğunu 1930 yılındaki maaşının 52 lira ,bir çift koyunun ise 2,5 lira olduğunu yani öğretmenin bir aylık maaşı ile 40 koyun alabildiğini anlatıyor,Gazi Mustafa Kemal Atatürk döneminde bir aylık maaşla 25 cumhuriyet altını alındığını ,maaşlarına zam isteyen vekillere Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yapacağınız zam öğretmen maaşlarını geçmesin dediginide biliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)Türkiye sevdalısı isimli kullanıcı yorumuna
    Bir memur sendikaya üye oluyorsa aidatını kendisi ödesin, senin sendika aidatını 83 milyon niye ödesin, yazık, günah, kul hakkı, senin görevin yüzbinlerce memurun her türlü hakkını aramak, siyaset yapmak değil, siyaseti siyasetçiler zaten hükümette ve muhalefette yapıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla