SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Deposundan Hırsızlık Yapan Şahıs Tutuklandı

Belediye Deposundan Hırsızlık Yapan Şahıs Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Yeşilyurt Belediyesi'nin deposundan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bir kamu kurumundan (Yeşilyurt Belediyesi deposu) hırsızlık yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 310 saatlik güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Ekipler, yaklaşık 2 milyon lira değerinde mobilya ve çeşitli eşyanın çalınmasına ilişkin H.Y. ile H.M.A'yı gözaltına aldı.

Zanlılardan H.M.A. emniyetten serbest bırakıldı, adliyeye sevk edilen H.Y. ise tutuklandı.

Ele geçirilen çalıntı eşya kamu kurumuna teslim edildi.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Semih (2 gün önce)
    O deprem yardımlarıda soguslendi belediye depolarında o adları karışan personelleri işten bile atmadilar
    0
    0
    Yanıtla
  • Neriman (5 gün önce)
    Kamu kurumuna bak. Adamların evinde olmayan dekor ve fincanları devletin kurumuna almışlar
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Drejanli44 (5 gün önce)Neriman isimli kullanıcı yorumuna
    Onlar belediye uhdesinde kullanılan fincanlar değil. Makama gelen ağır misafirlere hediye etmek için alınan fincan takımları.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Makama gelen misafirlerde senin benim gibi insan. Böyle şatafatlı fincanlara, hediyelere gerek var mı ? Ayrıca Belediyenin işi şatafatlı hediyeler vermek değil, millete hizmet etmektir.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • ALİ YILMAZ (4 gün önce)Drejanli44 isimli kullanıcı yorumuna
    inanılmaz mantıklı ve ikna edici bir yorum yapmışsın. milletin parasıyla ağır misafire hediye peh peh peh
    %0
    %100
    Yanıtla