SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyon 8 Araca Çarptı, Birini Metrelerce Sürükledi

Kamyon 8 Araca Çarptı, Birini Metrelerce Sürükledi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da sürücünün kontrolünden çıkan kamyon park halindeki 8 araca çarparak zarar verdi. Çarptığı araçlardan birini metrelerce sürükleyen kamyon refüje çarparak durabildi.

Kaza, 05.00 sıralarında Battalgazi ilçesi Tandoğan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yeşilçam Caddesi üzerinde seyir halinde olan A.A. idaresindeki kamyon sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki park halinde olan 8 araca çarptı. Çarptığı araçlardan birini metrelerce sürükleyen kamyon refüje çarparak durabilirken kaza anı ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Şans eseri yaralananın olmadığı kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Deli (3 ay önce)
    Sürücünün kontrolünden çıkan kamyon. Bu ne demek böyle bir kaza şekli yok yanlış ve eksik bilgi vermeyelim . Bu kamyonlar bir sefer daha atabilmek için şehir içinde kafalarına göre sürat yapıyorlar , ne kurallara uyuyorlar nede trafiğe riayet ediyorlar. çünkü denetimde muaflar (deprem enkazı taşıdığı için)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ruba (3 ay önce)
    Bazı kamyon sürücüleri trafikte araç değil adeta azrailin arabası gibi kullanıyorlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • TANER (3 ay önce)
    Kontrolden çıkmıyor sürücü ya uyuyor ya da son gaz gidiyor. Bizim araçlarla yarışıyor adamlar
    %100
    %0
    Yanıtla