SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Beton Kamyonuna Çarptı.. 6 Yaralı

Otomobil Beton Kamyonuna Çarptı.. 6 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde otomobil ile beton pompası kamyonunun çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya istikametinden Adıyaman istikametine giden Bayram Akdağ idaresindeki 27 R 7891 plakalı otomobil, Savaklı köyü mevkiinde Güvenç Kılınç idaresindeki 44 BZ 493 plakalı beton pompası kamyonuna arkadan çarptı. 

Kazada otomobildeki sürücü Bayram Akdağ ile Mehbare Mutlu, Cemile Gürcü, Şerefnur Akdağ, İsmet Umut Mutlu ve Gülten Durdu yaralandı.

Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Doğanşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Deli (3 ay önce)
    Mikserler Harç kurumasın diye ne kural ne kaide nede hız sınırına uymuyorlar. Zaten kimse denetlemiyor veya denetleyemiyorlar . Kafalarına göre beton artıklarını da rastgele istedikleri yerlere boşaltıyorlar. Yollara bakın harç atıklar heryerde kurumuş vaziyette (Çöşnük kavşağı).
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 ay önce)
    Malatyahaber yayinlamiyorsun yorumumum kaç defa yazdim burada..ehliyet sınavlarında usulsüzlükler var. Türkiye ortalamasının çok üstünde kişi sınavdan geçiyor. Milli eğitim şube müdürleri bunu görmezlikten geliyor. O yüzden Malatya'da cok kaza yasaniyor
    %67
    %33
    Yanıtla