SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyon Şarampole Yuvarlandı, 2 Ölü 2 Yaralı

Kamyon Şarampole Yuvarlandı, 2 Ölü 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yük kamyonunun şarampole yuvarlanması sonucunda 2 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Trafik kazası, Malatya-Pütürge Karayolu üzerinde Yaygın Mahallesi mevkiinde meydana geldi. M.Y. (51) yönetimindeki 63 ABA 458 plakalı yük kamyonu ile Pütürge istikametinden Malatya’ya seyir halinde iken, kamyonun freninin patlaması sonucunda yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı.

Kaza sonrasında ihbar üzerine bölgeye Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibi, AFAD kurtarma ekibi, sağlık ekibi ve jandarma yönlendirildi. 

Kamyonun içinde sıkışanlar itfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışması sonucunda çıkartıldı. Kaza yerinde itfaiyenin 12 personeli görev yaptı.

Kaza sonucunda kamyon şoförü M.Y., ile henüz kimliği tespit edilemeyen erkek bir yolcu hayatını kaybetti. 

Ağır yaralı olarak kamyondan çıkartılan 2 yaralı ambulanslar ile Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

PÜTÜRGE YOLUNDA BİR KAZA DAHA..

Malatya'nın Pütürge ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Yalçın Doğan idaresindeki 44 ABR 954 plakalı otomobil, Malatya-Pütürge kara yolu Şiroçayı mevkisinde kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kazada araçta bulunan Mehmet ve Ahmet Doğan (8) yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

malatyahaber.com- AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • deneme (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, yaralılara geçmiş olsun inşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat (1 yıl önce)
    Kaza olmuş insanlar ölmüş burada yardıma gelen kurumların reklamını yapmak ayıp değil mi Bir de afad'dan hiç adam gelmedi mi ya da geldiyse kaç kişi geldi neden saygı vermiyorsunuz sadece itfaiyenin personel sayısını söylüyorsun
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Selahattin (1 yıl önce)
    Bu virajı ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz sorusunu malatya daki gazeteciler kaç kere siyaset cinlere sordular kimsenin umurunda değil ama yılda 5.6 kez o virajda kaza oluyor
    %67
    %33
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Sadece Malatyadaki trafik kazalarındaki ölümler ve yaralanmalar rusya ukranya savaşının kat be kat fazla 4 bin tl ceza araba alamayan lar için caydırıcı ceza 1 mil tl araç kulanan o cezada etkilenmez yasaklı madde alkol de alır kullanır zaten ehliyeti vernde eğtimsiz Meclisin bu konuya ell atmaları farz oldu eğerki o vekiller halkın vekiliyse
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Pütürge yolu çok sakat iki gün önce geldim yolda 1km arayla iki araba şarampole yuvarlanmıştı. Bu yola bir çare bulunmalı. Bu virajda sene de en az 10 araba uçuyor.
    %78
    %22
    Yanıtla