SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kamyonet İle Pikap Çarpıştı, 3 Kişi Yaralandı

Kamyonet İle Pikap Çarpıştı, 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kamyonet ile çift kabinli pikabın kafa kafaya çarpışması sonucunda 3 kişi yaralandı.

Trafik kazası; Yeşilyurt İlçesinin Dilek Mahallesi Seleme Caddesi üzerinde meydana geldi.  H.A. (61) yönetiminde bulunan çift kabinli 33 FD 872 plakalı pikap ile  Malatya istikametinden Dilek Mahallesi istikametine seyir halindeyken, karşı yönden gelen F.M.B. (51) yönetimindeki 44 AES 058 plakalı kamyonet kafa kafaya çarpıştı.

Kazada 33 FD 872 plakalı aracın sürücüsü H.A. ile  44 AES 058 plakalı aracın sürücüsü F.M.B. ve yanında yolcu olarak bulunan E.A. (45) yaralandılar.

Kamyonetin içinde bulunan yaralılar sıkıştıkları yerden Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerince çıkartılarak ambulanslara nakledildi.
Hayati tehlikeleri bulunmayan yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • hayri (2 ay önce)
    Eskiden bir kamu spotu Tv lerde sık sık yayınlanırdı " Trafik canavarı olmayın" diye; Bu spotu Malatya'da araç kullananların %80-90 nın boynuna asmak belki çözüm olabilir mi? Ehliyetli insan değil kültürlü ve akıllı insanlar araç kullanmalıdır.
    %100
    %0
    Yanıtla