SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 5 Yaralı

Trafik Kazalarında 5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezi Çevre Yolu ile Malatya- Darende yolunda meydana gelen trafik kazalarında toplam 5 kişi yaralandı.

-Kamyonet kamyona çarptı
Çevre Yolu İnönü Mahallesi Tarım Kredi Kooperatifi önünde meydana gelen trafik kazasında M.B.(34) idaresindeki 34 AD 7940  plaka sayılı kamyoneti ile İstasyon Kavşağı istikametine seyir halinde iken H.S.T. idaresindeki 38 D 9686 plakalıkamyona arkadan çarptı.  (Üstteki fotoğrafta)

Kazada kamyonetin içinde sıkışan sürücü M.B., Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda çıkartılarak hastaneye sevk edildi.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan M.B.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.  

-TIR çarptı, 1 yaralı  
Çevre Yolu Çöşnük Mahallesi  Fatih Lisesi’nin  karşısında Elazığ istikametinde meydana gelen trafik kazasında ise A.Ç. idaresindeki  61 K 13555 plakalı TIR ile seyir halindeyken, D.D.  idaresindeki 44 NC 003 plaka hafif ticari araca çarptı. Kazada araçta bulunan T.D. (22) yaralandı.

Battalgazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan T.D.’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

-Yoldan çıkan otomobil tarlaya uçtu 
Akçadağ ilçesinin Gölpınar Mahallesi’nde meydana gelen bir başka kazada ise, M.D. idaresindeki 44 FM 256 plakalı otomobil sürücünün kontrolünden çıkarak şarampole yuvarlanırken, kazada sürücü yaralandı.

Yaralı Akçadağ Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaza yerine giden Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, kaza yapan araçta ve yolda güvenlik ve emniyet önlemi aldı.  

Kozluca'da 2 yaralı
Edinilen bilgiye göre, Malatya- Darende yolu Akçadağ Kozluca Mahallesi’nde meydana gelen  kazada, R.D. (40) yönetimindeki 34 YJY 04 plakalı otomobil D-300 kara yolu istikametine seyir halindeyken sürücünün kontrolünden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada sürücüsü ile H.P. (19) yaralandı.

malatyahaber.com- iha

Çevre Yolu Fatih Lisesi civarındaki kaza..

Akçadağ Gölpınar'daki kaza

Akçadağ Kozluca'daki kaza

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Cümlenize geçmiş olsun
    %100
    %0
    Yanıtla