SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyonetle Çarpışan Otomobilin Sürücüsü Öldü

0
Güncellendi - 2021-08-21 08:19:45
Kamyonetle Çarpışan Otomobilin Sürücüsü Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir- Malatya karayolunda  meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza karayolunun Arguvan ilçesi sınırlarında oldu.  Mustafa Kaya idaresindeki 16 BBV 88 plakalı Fiat marka otomobil, Arapgir ilçesi istikametinden Malatya merkez istikametine seyrettiği esnada Arguvan ilçesi Gümüşlü Mahallesi’nde direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle karşı yönden gelen Yusuf A.'nın yönetimindeki 44 FM 349 plakalı Isuzu marka kamyonetle çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Mustafa Kaya hayatını kaybederken, otomobilde bulunan Hikmet S. yaralandı.

Otomobilde bulunup sıkışanları AFAD ile itfaiye kurtarma görevlileri kurtardı. Jandarma Trafik ekibi kamyonet sürücüsü Yusuf A.'yı gözaltına aldı.

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Mehmet (3 yıl önce)
    Yola bekarmisiniz tek şeritli... kuzey cevreyolu da dar yapılıyor aha da şimdiden burdan yaziyorum kesinlikle 3x3 yol yapılmalıydı çok pişman olacaklar
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail Akbaba (3 yıl önce)
    Kaza haberi doğru ancak, kazada taksinin direksiyon hakimiyetin kaybetmesi iddiası yanlış. Çünkü taksi kendi şeritinde hatta şeritin en sağında şarampole kadar kaçmasına rağmen kamyonet kendi şeridini terk ederek karşı şerite geçtiği ikinci resimde çok net olarak görülmektedir. Haber ile habere eklenen resim örtüşmemektedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Meraklı Malatyalı (3 yıl önce)İsmail Akbaba isimli kullanıcı yorumuna
    Fotoğrafa daha dikkatli bakarsanız yerde antifriz izleri var. Bence kamyonet kendi seridindeyken kazanın gerceklesmis ve sonrasında yol kenarina suruklenmisler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kazadan kısa bir süre sonra olay mahalinden geçtim, jandarma trafik ambulans olay mahaline gelmişti. kamyonet şerit ihlali yapmış veya direksiyon hakimiyetini kayıp ederek karşı şerite geçmişti. Taksi kendisini kurtarmak için şarampole kadar kaçmıştı, taksinin daha kaçacağı bir yer kalmamıştı. Taksinin direksiyon hakimiyetini kaybetme gibi bir durum söz konusu değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • hayat öğrencisi (3 yıl önce)
    Suç olan şeylerde isim ve soyisim gizlenmeme lidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre Aslan (3 yıl önce)
    2021 yılında hâlâ tek şeritli yol var Arkadaşkar. Ve Malatya'nın ilçelerine giden yol bu !
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Kaza yapan aracın modelini yazıp kazada hayatını kaybeden şahsın soyismini tam yazmamanin mantığı nedir acaba
    0
    0
    Yanıtla