SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kamyonun Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti..

Kamyonun Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kamyonun çarptığı kişi hayatını kaybetti.

V.B. (37) idaresindeki 02 HH 947 plakalı kamyon, Malatya-Elazığ kara yolu İl Jandarma Komutanlığı yakınlarında yolun karşısına geçmeye çalışan Abdulvahap Kurt'a (53) çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Kurt'un yaşamını yitirdiğini belirledi.

Kurt'un cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığına gönderildi.

Polis ekipleri, sürücüyü gözaltına aldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Deli (3 ay önce)
    Hepsi bir sefer daha fazla atmak. Ülkemiz de kamyon,otobüs, TIR terörü vardır .Yetkili arkadaşlar bu araçların çoğu kamu ya ait yerlere hizmet verdiği için göz yumuluyor. Ne cihazlar kontrol ediliyor ne yollarda denetleniyor .ha! bu araçları muayenede ben hiç görmedim nasıl işlem uygulanıyor oda belirsiz..Yazık! ölen vatandaşa illa ekabir takımından birinin canı yanacak ki önlem alınsın....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 ay önce)
    Allah C.C. rahmet eylesin. Kaza nasıl olmuş bilmiyorum ama buradan ricam olsun güvenlik kameralarının başında oturan görevli arkadaşlar bir gün özellikle çevre yolunda helede bu kazanın olduğu istikamette seyir eden kamyonları incelesinler trafikte nasıl gittiklerini izlesinler adamlar binek araç gibi kamyon kullanıyorlar yani öyle bir gelişleri varki adama mecburiyetten hız yaptırmaya zorluyorlar lütfen bunları denetleyin bu koca araçlar ile bu denli sürat yapmak vallahi billahi doğru bir şey değil. Kurallara riayet eden kamyon sürücülerini tenzih ederim.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Allah rahmet eylesin. Güzel kardeşim kamyon 50 km hızla gitdiğinde bile çok hızlı görülür büyük araç olduğu için öyle anlaşilir .dikkat etmek gerekir yinede her daim.Ölene de yazık ,kaza yapan kişiyede
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Tamam orası öyle ama bana kaç kez denk geldim benim araçtaki hız kadranı 90-100 arası arkadan öyle bir gelişi varki göreceksiniz çok sürat yapıyorlar.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Kamyonlara ait özel hız ölçme yöntemi mi bulsalar acaba. Bilim adamlarına söyleyelim hemen araştırsınslar.
    %0
    %100
    Yanıtla