SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanalboyu 2. Kısımda Son Rötuşlar

0
Güncellendi - 2017-07-28 04:01:22
Kanalboyu 2. Kısımda Son Rötuşlar
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Kanalboyu ikinci kısımda proje çalışmalarında son rötuşları yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın simge mekânlarından olan Kanalboyu'nda , Atatürk Anıtı ile Atatürk Spor Salonu arasındaki 600 metrelik bölümde (Yunus Emre Caddesi) kalan son işlerini yapıyor. Çalışmalar kapsamında kanal yanlarına ahşap pervaz kaplama ile demir korkuluklar takılmaya başlandı. 2.5 metre derinliğin yanı sıra 5 metre genişliğe çıkarılan kanalın, üst köprüleri de tamamlandı.

Yeni ağaçlar dikildi

Aydınlatma direklerinin montajı tamamen bitirilirken, kanal kenarları ile kaldırımlara ağaçlar dikildi. Kent estetiğine uygun ıhlamur, likstürüm başta olmak üzere farklı birçok türden ağacın dikildiği cadde yeni görüntüsüyle kısa zaman içerisinde tamamen bitirilerek Malatyalıların hizmetine sunulacak.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • İSMET (6 yıl önce)
    Kanal boyu güzel olmuş diyenler, lütfen yukarıdaki resimlerden ahşap pervazların olduğu resme bir daha bakın tıpkı inşaatlara kurulan iskelelere benziyor. Ayrıca dikilen ağaçlar da tahtaların arasına sıkışıp kalmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (6 yıl önce)
    Kernek hakkındaki yorumlarınıza katılmıyorum.Asıl şimdi kernek daha güzel daha önce kernek meydanı diye biryer yoktu kapalı bir çay bahçesi onunda yarısında çarpışan oto küçükte bir şelalemsi birşey vardı.Dışardan gelen yabancıların hayran olduğu bir yeri nedense Malatya'lılar beğenmiyor.Eleştiriden başka birşey yaptığımız yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan sen nerelisin?
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan bey, acaba yabancılar Kerneğin eski halini biliyorlar mı? Eskiden Kernekte gündüzleri de serin olduğu için zaman geçiriliyordu. Şimdi ise sadece geceleri gezilebiliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan bey, çöl gibi kuru beton yığınına meydan demiş., anlaşılan erkan bey, kernekle alakasız ucube yel değirmenini, yaşlı ve engellilerin çıkamadığı ve anıt kabir gibi merdivenleri seviyor herhalde. yeşil ve sudan nefret ediyor herhalde. çünkü eski hali yeşil ve suydu.
    0
    0
    Yanıtla
  • macit (6 yıl önce)
    su ve yeşille özdeşleşen kernek'i betona çeviren, asırlık çınarları katleden zeki sarılar'dan hesap sorulsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (6 yıl önce)
    güzel olmuş. bu site ve okuyucusunun görüş belli iyiye iyi kötüye kötü doğruya doğru deyin Amma siz her şey kötü diyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu projenin mucidi görevden alındı Ayrıca hiç güzel değil Malatya ya mal olmuş kanal boyu olmuş süs havuzu Geçmişe sahip çıkmayanın geleceği olmaz Yazık oldu Malatya'ya Zeki gider Metin gelir ançak ne kernek nede kanal boyu artık geri gelir Yazıklar olsun tarihine saygı gostermeyenlere
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (6 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    aginiza saglik
    0
    0
    Yanıtla