SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanalboyu'nda Bıçaklı Saldırıya Uğradı

Kanalboyu'nda Bıçaklı Saldırıya Uğradı
A- A+ PAYLAŞ

Kanalboyunda kaldırımda yürüyen bir kişi, tanımadığını söylediği 3 kişinin saldırısı sonucunda baldırından bıçaklandı.  

Olay Kernek Mahallesi Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Kavga ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri M.K. adlı şahsı sağ ayak baldır kısmından yaralanmış olarak gördü. M.K, polis ekiplerine yolda yürürken tanımadığı 3 kişinin saldırısına uğradığını ve bıçaklandığını ileri sürdü.

Hayati tehlikesi bulunmayan M.K. ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri çevrede yaptıkları araştırmada olaya karışan B.İ. ve S.K. adlı şüphelileri Cengiz Topel Caddesi Üçgen Park civarında kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Soruşturma sürüyor. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Atilla (1 yıl önce)
    Doğma büyüme malatyalıyım.artık tedirgin oluyoruz. Misal gezmeye gideceksin ailenle pat bir haber daha gideceğin yerde falanca birini vurmuşlar. Ne hale geldi güzel malatyam
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Taylor (1 yıl önce)
    Şehrimiz Teksas olmuş . Acilen yasalar elden geçirilerek cezalar ağırlaştırılmalı, cezaevi koşulları daha zorlaştırılmalı bugünkü cezalar adeta suça meyli azaltmak yerine özendiriyor. Güvenlik güçleri arama denetleme işlemlerini sıklaştırmalı .
    %95
    %5
    Yanıtla