SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanalboyu'nda Silahlı Saldırı.. 2 Yaralı Var..

Kanalboyu'nda Silahlı Saldırı.. 2 Yaralı Var..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Kanalboyu'nun Kernek tarafında (Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi) meydana gelen silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 21.00 sıralarında Kanalboyu'nun Orduevi yakınındaki bölümünde silah sesleri duyuldu. İhbar üzerine olay yerine intikal eden ekipler, yaralı 1 kişiyi bulurken, olaya karışanlardan ve kendisi de yaralı olan 1 kişiyi de yakaladılar. Şahsın yakalandığı Üranüs Sokakta yere atılı vaziyette bir adet tabanca, bir bıçak bulundu.

İlk bilgilere göre, 19 yaşındaki D.D., 17 yaşındaki U.Ö. ile 20 yaşındaki İ.K. ve 23 yaşındaki B.B. adlı şahıslar bölgedeki bir kafede tartıştıktan sonra, Kanalboyu'nda kavga ettiler. Kavga sırasında D.D. sağ dizinden tabanca kurşunuyla yaralandı. Olaya karışan ve polis tarafından olay yerinde yakalanan U.Ö.'nün de yaralı olduğu bildirildi. Polis, olaydan sonra İ.K. ve B.B. adlı şahısları gözaltına aldı.

Bu arada, polis ekipleri kanal içinde de silah ve kovan araması yaptılar, ancak herhangi bir şey bulamadılar.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • Akif (1 yıl önce)
    Malatyada son zamanlarda ne kadar cok, olaylar oluyor ....izliyorum, diğer illerin yerel basınını bu kadar çok yaralama ve silahlı saldırı olmuyor ...sorun ne acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (1 yıl önce)
    Dış güçler ülkede adalet sisteminin düzelmesini istemiyor. İzin verselerdi kanun düzenleme vs yapılıp adaletten korkulur hale gelinirdi. Ah o dış güçler ah, boynunuz devrile.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Aspuzu (1 yıl önce)
    Bakan Bozdağ infaz yasası değişecek demişti sonra ardı gelmedi. Bu yasanın acilen değişmesi gerekiyor. Özellikle Malatya büyükşehir olduktan sonra sıkıntılı bir hal almaya başladı. Yorumlara katılıyorum eksi verenleri ise Allaha havale ediyorum. O adalet bir gün size de lazım olacak ama değişmez bir gerçek var ki o da Rabbimin adaleti her şeyin üzerinde. O eksi verenlere şu sözü hatırlatmak istiyorum. Su testisi su yolunda kırılacak. Hastanede hastasına hizmet veren doktorun, sınıfta öğrencisine doğruyu iyiyi anlatan öğretmenin, arazide saatlerce mesai harcayan mühendisin, sırtında hamallık yapan işçinin, kayısıda güneş altında ter içinde çalışan işçilerin ve inşaatta saatlerce ayakta kalıp ekmeğinin derdinde olanların ahları bir gün sizi de bulacaktır. Dürüst vatandaşı bu kendini bilmezlere ezdirmeyin mağdur etmeyin....Devletin eyt sözleşmelilere kadrodan daha büyük meselesi bence toplumun huzuru olmalı.....
    %92
    %8
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Huzur şehri malatya.....
    %96
    %4
    Yanıtla
  • hacı (1 yıl önce)
    yaş aralığına bakarmısın,bu cocuklar bu silahları nereden buluyorlar,bizler bu yaşlarda tapa tabancası bulamazdık
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Aynı suçu işleyen kişinin ceza alması için 27.suçu işlemesi mi gerekiyor?Aynı suçu 2. kez işleyenin cezası iki kat,üçüncü suç da 3 katına çıkarılsın...Dışarıya üflüyerek çıkarlar... bir daha teşebbüs etme cesareti gösterebilirmi?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Cezalar caydırıcı değil.Sonuç olarak böyle olaylar devam ediyor, devam edecektir!Tv lerde ucuz kabayı filimlerinin oynatılmasına devam edildikçe bunlara özenen 17,18 yaşındaki biri tabancada kullanır,bombada kullanır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Carbon (1 yıl önce)
    Çok göç aldı son 5 yılda ve gelenlerin çoğu cahil cübbelek çevre yolu aşağısına girmek cesaret ister yazık oldu güzel şehrimize artık kanalboyu eski asaletini kaybetti artık ailece gitmiyoruz
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Ramazan (1 yıl önce)
    İnfaz yasası acilen değişmeli. Malatya dahil her ile en az 3 cezaevi yapılmalı.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Dur hele gardaş şu başörtüsünün anayasal güvencesi daha acil.ülkenin acil ihtiyacı bu....infaz falan önem li değil
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Mehmet4420 (1 yıl önce)Ramazan isimli kullanıcı yorumuna
    Kardesim istersen her ile 500 tane cezaevi yaptir ne fark eder. Bir cezaevi personeli olarak söylüyorum, çoğu suclunun evinde gormedigi yemekler cikar, 24 saat sicak suyun var, doktor dibinde, sen ilac bulmak icin eczane eczane gezerken senin bulamadigin o ilaclar cezaevlerinde çöpe atilir hükümlü icmedikleri icin. Ha birde görüntülü görüşme var adam kogusunda ailesinden biri görüntülü arayip bir sehri gezdiriyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Al işte adamlar resmen tatilde böyle olursa ne anlamı var. Avrupa uyum yasaları dediler bizi bozdular. Zaten her şey idamın kalkmasıyla başladı. İnfazın birkaç yılı suçun cinsine göre güneş göstermeyeceksin. Adamlar görüntülü görüşme 24 saat sıcak su ilaç doktor hizmetinden yararlanıyor. Bu hizmet suçun cinsine göre verilir ama suç makinalarına vermeyeceksin. Adam toplum içim bir tehdit. Adalet herkese eşit davranmak değil hak edene hal ettiğini vermektir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Ruhsatsız silah taşıyana ve sabıkası olan kişiye azami bir 5 yıl verilsin. O zaman bakalım silahli kavgalarda nasıl düşüş yaşanıyor.. Şu sokağın ismine bakarmısiniz üranüs ne alaka bi isim..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kesinlikle kesin çözüm.... Cezaevi de yapacaksın şuç makinaları için.Güneş ışığı görmeyecek infazın ilk iki yılı. Okul yapmak kadar önemli artık cezaevi yapmak. Ayrıca suç sabitse temyize kapalı olacak bak o zaman dediğiniz gibi olay bu kadar olay oluyor mu?
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Beydağı (1 yıl önce)
    Öncelikle rabbim tüm emniyet çalışanlarını ve yargı mensuplarını korusun inşallah. Buradan Yargı erklerine seslenmek istiyorum suç makinası olmuş birine iyi hal vermeyin mahkemede hakim savcı önünde kuzu gibi pişmanım diyen biri dışarıda yine aynı. İyi hal indirimi bir kez tanınır ama suçu meslek edinenler çoğalıyor. Aksine cezalar katmerli olmalı ve bu kişiler içerden çıkmamalı. Belki TCK için darp tehdit yaralama küçük suç olabilir ama artık toplum bunaldı. Eline kalem verdiğimiz çocuklarımız gençlerimiz ve bizler tehdit altındayız. Dürüst vatandaş mağdur. Bunlara göz açtırmayın lütfen. Devlet soğuk yüzünü suçluya hemen göstermeli.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Esnaf (1 yıl önce)
    ALLAH dan korkun Ne yani bu hareketler yok silah bıçak adam vurma ne yani amaç ney. Boş boş işler.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 yıl önce)Esnaf isimli kullanıcı yorumuna
    Yanlışlıkla dislike verdim. Geri alamadım. Hak veriyorum. Doğru söze ne denir
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Can (1 yıl önce)
    caydırıcı cezalar ve sıkı denetimler şart gidişat hiç iyi gitmiyor allah sonumuzu hayır etsin
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Adalet (1 yıl önce)
    Vatandaş darp, tehdit ve yaralama yaşamış. Şikayette bulunmuş. Şimdi geçen sürelere bakın. Savcılığa yapılan bir şikayet için karakolda ifade alma süresi bir ayı geçiyor. Savcılık süresi 2-3 ay mahkeme süresi 6-1 yıl. Neredeyse bir buçuk yılı buluyor. Tüm bu süre zarfında saldırgan dışarıda. Topluma zarar vermeye devam ediyor. Yolun yolcusu zaten. Buna acilen bir çare bulunmalı hem de çok acil....
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Kernek (1 yıl önce)
    Emniyet ve yargı ilimizde olay çıkaran tipleri çok iyi tanıyorlar. Bunlara nefes aldırmamaları lazım. Gerek şok baskınlar gerek teknik takipler tepelerine binilmeli. Bunlar için emniyette özel bir ekip oluşturulmalı bunlar takip edildiklerini bilmeliler. Evet kernek ve orduzu civarı maalesef artık güven vermiyor. Savcılar tüm yetkilerini kullanıp bunlaraMalatyayı dar etmeli. Toplumun huzuru için suç önleyici önlemler alınmalı aksi halde sokaklar yürünmez hale gelecek. Dürüst namuslu vatandaş uzun yargılama süreci ve caydırıcı olmayan cezalar yüzünden mağdur oluyor. Suç makinaları dışarıda geziyor....
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Yusuf (1 yıl önce)
    Emniyet müdürümüzün yaptığı hizmetleri biliyoruz duyuyoruz ama sayın müdürüm ben bir vatandaş olarak kanalboyunda geçtiğim zaman görevdeki arkadaşlarımız muhabbet etmekten sohbet etmekten fırsat bulamıyor uygulama yapsınlar sizlerin emekleri bunlardan dolayı boşa çıkıyor haftada 3 kez uygulama yapılsa kanalboyunda arama yapılsa inanın kimse üzerinde silah bulunduramaz her an ani baskınlardan dolayı bunun üzerinde durun sizlerden ricamız
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Bulgurlu (1 yıl önce)
    Sürekli suç işleyenler için çok farklı bir reaksiyon gösterilmeli. Aslında temelde suçlara verilen cezalar caydırıcı olsa kimse daha büyüğüne cürret edemez. Bir tehdit ya da bir yaralamanın alt cezasını 10 yıldan verirseniz kimse ikincisine cürret edemez.Sürekli suç işleyenleri artık 3-5 ay ya da yıl yattıktan sonra tekrar toplum içine bırakmayın. Kişinin dosya sayısı yaşından büyük olmuş. Bu kişilerin topluma katacakları hiçbir şey yok artık. Tamamen tecrit edilmeleri gerekir. Ama biz bu kişilerle sokakta, okulda, hastanede aynı apartmanda karşılaşıyoruz ve olaylar yaşıyoruz. Emniyet savcılık ve mahkeme süreçleri çok uzun sürüyor. Bu sürelerin kısalıp cezaların caydırıcı olması özelde ilimizde genelde Türkiye de asayiş olaylarını azaltacaktır.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Çok doğru bu gibi durumlar halkı tedirginliğe sevk ediyor bazen akşamları sokağa çıkmaya korkuyorum daha önceleri bazen gece rahatlıkla çıkıp yürüyüş yapıyorduk inanın şu anda cesaret edemiyoruz toplumu rahatsız eden bu tip insanlara üst sınırdan ceza verilmeli ki bir daha kamusal alanlarda bu tür olaylar olmasın.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Muratt (1 yıl önce)
    Birkaç kendini bilmez yüzünden yine kanalboyunuj adı kirleniyor maalesef. Her zaman söylüyorum çok sıkı denetim ve şüpheli görünümlü herkesin üstü aranmalı. Bayan polisler bayanların çantasını kontrol etmeli çünkü bıçak vb. suç aletlerini direk yanındaki bayanlara veriyorlar. Yaşlarına bakıyorum 17-23 yaş arası. Cidden çok yazık. Eğitim ailede başlar evet ama hiçbir aile çocuğunun bu şekilde olmasını istemez. Önce kendimizi eğitmenin gerekiyor, kendini eğitemeyen bu boş zihniyetlere de ciddi yaptırım ve cezalar uygulanmalı. 1-2 ay bile içeride yatmadan çıkıyor ve ne de olsa bir şey olmiyir mantığıyla suç işlemeye devam ediyor. 3-5 yıl yatsın adam yaralamadan bakalım burnu nasıl sürtüyor.
    %95
    %5
    Yanıtla