SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanlı Gece.. Silahlı Saldırılarda 4 Kişi Yaralı

Kanlı Gece.. Silahlı Saldırılarda 4 Kişi Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece yarısından sonra meydana gelen iki ayrı silahlı saldırıda 4 kişi yaralandı.

TABANCAYLA VURULDU..

İlk olay saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bir taksiyle getirilen ve tabanca ateşi sonucu bacaklarından 3 kurşunla vurulduğu belirlendi.

2000 yılı Batman doğumlu olduğu bildirilen Metin G., hastanede olayın nerede olduğu yolunda bilgi vermedi, ancak şehir merkezinde bir kişi tarafından kendisine ateş açıldığını öne sürdü.

Yapılan araştırmada, olayın Fırat Mahallesi İnderesi mevkiinde meydana geldiği saptanırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

ZAVİYE MAHALLESİ'NDEKİ OLAYDA 3 YARALI..

Saat 02.30 sıralarında da Zaviye Mahallesi Kuğulu Sokaktaki parkta bir silahlı saldırı gerçekleşti.

Buradaki olayda, Ali Seydi A., Fıratcan A. ve Osman S. adlı şahıslar, pompalı tüfekle açılan ateş sonucu yaralandılar.

Yaralılardan Fıratcan A. Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, diğer iki yaralı Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Polis, olaydan sonra bir kamyonetle kaçan ve kimliği açıklanmayan faili bir süre sonra yakalayarak gözaltına aldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • kernek (1 yıl önce)
    İşte yine başka memleketin göçebeleri barınamayanları Malatya'nın canına okumaya devam ediyor.. Gerçek Malatyalılar buna ses çıkarmalı artık burası başıboşların şehri değildir. Her önüne gelen mafyavari hayallerle şehre zarar vermeye başladı yeter artık yterr. GÖÇEBELER ,SIĞINMACILAR ARTIK GİDİN BURALARDAN ZATEN DEPREM HER ŞEYİ BİTİRDİ BİR DE SİZİNKİ YETER ARTIK.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalıı (1 yıl önce)
    Herkes bilip bilmeden yorum yapmış ama olayın aslı öyle değil. Herkes kaderini yaşar ne bir adım geri ne bir adım ileri . Kalın sağlıcakla.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ibrahim (1 yıl önce)
    sayın emniyet ve belediye yetkilileri izzetiye mahallesine gelip bütün huzurumuzu bozan şu kafe adı altında pavyon açan yerleri lütfen kapatın tamamı yasalara aykırı müzik desibel seviyesi normalinden 50 kat fazla alkol desen zaten yasak ama içiriyorlar uyusturucu zaten kırıla gidiyor.evimizde oturamayacak hale geldik çocuklarımız 7 den sonra bu mahalleden geçemiyor daha geçen gün cinayet işlendi zaten adamların hşç bir şeyi yasal değil niye müsade ediyorsunuz vallahi akıl işi değil...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • bedirhan (1 yıl önce)
    Artık Malatya yaşanır olmaktan çıktı hergün ölümle veya yaralama hırsızlık haberleri sürekli olmaya başladı. Malatya'nın adı var kendisi yok adalet hukuk yok, Güvenirlik yok biz Malatyalılar yok. Yapılamayanların karşılığı yok ödül var. vesselam huzur yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sehitfevzili (1 yıl önce)
    Eski malatyamiz Batı'nın özlediği gurbetçilerin özlem duyduğu şehir ne oldu suriyelisi kopugu doldu hapcisi torbacinin çoğaldığı insanların hasutlugunun artığı doğunun partisi yeşil malatyam cennet malatyam.mertligin delikanlıligin doğdu şehir ne oldu sana.saygiyi iyiliği asırlardır insanlığa duyuran malatyam ne oldu sana
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mahmut (1 yıl önce)
    Bu tür olayların temel sebebinin uyuşturucu olduğunu düşünüyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Teksas gibi oldu vahşi batı kimin gücü kime yeterse yada kim önce saldırırsa güzel sehrimizi dışardan gelen suç makinaları bu hale getiriyor maalesef
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Doğanyol (1 yıl önce)
    Memleket depremde Virane olmuş yıkılmış binlerce vefat ve yaralı var. Adam olun Dürüst ahlâklı insanlar olun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ali baba (1 yıl önce)
    bu yaşanan deprem kimseye ders olmamış. halen insanlar taparcasına para mal mülk peşinde koşuyor. hepsinin boş olduğunu yüce yaradan bize gösterdi ama gözlerimiz kör, kulağımız sağır olmuş. kimsenin kimseye tahammülü kalmamış.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • fatih (1 yıl önce)
    memleketim olan malatyadan bu tür olaylar yüzünden utanmaya başladım..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Dilekli (1 yıl önce)
    Bu çatışmaların asıl sebebi yasaklı madde ticareti olduğunu heralde bilirsiniz emniyet şu an cidden yetişemiyor bir yandan hırsızlar dadanmış malatyaya bir yandan bunlar Allah yardımcımız olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyam (1 yıl önce)
    İnsanlar azmış maneviyat bitmiş hiçbirşeyi ibret almıyorlar aile yapısı bozulmuş fırsatçılar çoğalmış emniyet genellikle gençlere göz açtırmamalı!! Malatya çığrından çıkmış!!
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Selim çolak (1 yıl önce)
    Memleket evlere şenlik bu şahıslari kim torpille belediyelere resmi kurumlara oy derdi ile soktu Allah bilir Malatya resmen bir ortadoğu şehri oldu emeği geçen kim varsa Allah onları bildiği gibi yapsin
    %72
    %28
    Yanıtla