SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanlı Gün!. Üç Ayrı Silahlı Saldırıda 3 Kişi Yaralandı

Kanlı Gün!. Üç Ayrı Silahlı Saldırıda 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Orduzu, Bostanbaşı ve Çavuşoğlu Mahallelerinde farklı saatlerde meydana gelen silahlı saldırılarda 3 kişi yaralandı.

İLK OLAY ORDUZU'DA..
Kanlı bir gün yaşayan Malatya'da ilk silahlı saldrırı olayı Orduzu Mahallesi Elmasuyu Caddesi'nde öğleden önce meydana geldi. Silahlı saldırıya uğrayan Z.A. adlı şahıs yaralı olarak Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Yaralı, kendisine saldıran ya da saldıranları tanımadığını öne sürdü.

Polis bu olayın failini belirlemeye yönelik çalışmalara başladı.

BOSTANBAŞI'NDA AYNI YERDE İKİNCİ OLAY..
Bostanbaşı'nın Barguzu Caddesi'nde de 6 gün önce bir aracın kurşunlanmasından sonra 3 şahsın arabayla kaçarken kovalamaca sonucu 2 tabanca ve 1 pompalı tüfekle yakalanmalarından sonra, aynı yerde bir silahlı saldırı daha olayı oldu.

Saat 17.50 sıralarında, pompalı tüfekle yaralanan bir şahsın bölgedeki bir eczaneye sığındığı ihbarı üzerine giden polis ekipleri, bir şahsı karnından yaralı olarak buldu. 39 yaşındaki Ahmet Y. adlı yaralı hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri olaya karışan M.S.D. ile İ.U.Ç. adlı şahısları 1 adet pompalı tüfekle yakaladı. 

Olayda silahı kullanan şüphelinin, kaçtıktan sonra ağır hasarlı boş bir apartmanın 10. katına saklandığı, polisin vatandaşlardan aldığı bilgi üzerine, şahsı yakalandığı öğrenildi.

Bu olayla bağlantılı olarak 2 şahıs ve 1 silahın da bir başka bölgede ele geçtikleri belirtildi.

ÇAVUŞOĞLU'NDA..
Saat 20.00 sıralarında da Çavuşoğlu Mahallesi Kirişçi Sokakta bir şahıs silahlı saldırıya uğradı ve bacağından yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı, saldırganı tanımadığını öne sürdü.

malatyahaber.com

FOTO: Bostanbaşı Barguzu Caddesi'ndeki olay yeri..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatya (1 saat önce)
    Malatya ya 9 şiddetin de bir deprem lazimki adam olalım. 2 ad 7.4 sonra 6 lat 5 ler bizi adam etmemis belli
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (1 gün önce)
    Asliye ceza mahkemesinde hala adalet arıyorum. İki buçuk yıl oldu. Mağdurum herşey artık net delil kanıt sunulmuş ama saçma sapan nedenlerle hep üç dört ay sonrasına tekrar bir mahkeme. Suçu işleyen dışarda ben de adalet bekliyorum. Diyecek laf yok. Ülkede ceza değil cezasızlık var. Rabbime havale ediyorum sürekli tez zamanda adaletiyle tecelli etsin inşallah yoksa bu dünyada adalet yok!!!
    %82
    %18
    Yanıtla
  • AHMET (1 gün önce)
    Bostanbaşındaki olay 5 günde aynı niş yerinin iki sefer kurşunlanması kurşunu sıkan yakalanıyor serbest bırakılıyor yine kurşunluyor iş yeri kaaçak ruhsatsız emniyet yeşilyurt belediyesine kaçak olduğunu belirten yazı yazıyor işleme koyan yok. kurşunlar bitişik site bahçesine geliyor çocuklar parkta oyun oynuyor NEYİMİZ DOĞRU ADALET Mİ VAR DENETİM Mİ VAR NE DİYELİM SİZ SÖYLEYİN
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Atilla (1 gün önce)
    Millet gerçek kudurmuş . Depremden öncede böyleydi. Yok yok bizim millet ders almıyor.
    %86
    %14
    Yanıtla