SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanser Hastasına İlacını Ulaştırdılar

0
Güncellendi - 2022-01-25 01:18:26
Kanser Hastasına İlacını Ulaştırdılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da jandarma ekipleri, kar nedeniyle ilaçlarını eczaneden alamayan kanser hastası yaşlı kadının yardımına koştu.

Hekimhan ilçesi Güzelyurt Mahallesi'nde yaşayan 74 yaşındaki kanser hastası Hüsne Canpolat, kar nedeniyle yolların kapalı olduğunu, bu nedenle eczaneden ilaçlarını alamadığını jandarma ekiplerine bildirerek, yardım talebinde bulundu.

Harekete geçen ekipler, Hekimhan Kaymakamlığı ve Hekimhan Belediye Başkanlığı ile koordine kurularak 3 saatlik çalışmanın ardından yardım talebinde bulunan Hüsne Canpolat'a ulaştı ve ilaçları teslim etti.

BATTALGAZİ'DE

Malatya’da etkili olan kar yağışının ardından birçok vatandaşın yardımına koşan Battalgazi Belediyesi ekipleri, bu kez de ilacı biten bir hastanın yardımına yetişti. 67 yaşındaki kronik şeker ve tansiyon hastası Fatma Şaşa’nın kızı Ayşe Ercan, annesinin günlük olarak kullandığı ilaçların bittiğini ve eczaneden aldıkları ilaçların mutlak manada Çamurlu mahallesinde ikamet eden annesine yetiştirilmesi gerektiğini belirterek, Battalgazi Belediyesi ekiplerinden yardım talebinde bulundu. Yardım talebi üzerine harekete geçen ekipler, ilçe merkezinde ikamet eden Ayşe Ercan’dan aldıkları ilaçları teslim etmek için Çamurlu mahallesinin yolunu tuttu. Yoğun tipi nedeniyle daha fazla ilerlemeyen ekipler, yolun geri kalan kısmını yürüyerek aştı. Zorlu yolculuğun ardından Fatma teyzenin evine ulaşan ekipler, şeker ve tansiyon hastası teyzeye ilaçlarını teslim etti. İlaçlarına kavuşan Fatma teyze, dualarla karşıladığı ekiplere ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini iletti.

AA- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız