SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kapalı Çarşıdaki İşyerine Silahlı Saldırı

Kapalı Çarşıdaki İşyerine Silahlı Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da bir şahıs tarafından işyerine silahlı saldırı düzenledi. Yaralananın olmağı olay anı saniye saniye kameralara yansıdı.

Olay, saat 17.30 sıralarında kent merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İnönü Kapalı Çarşısı içerisinde bulunan bir iş yeri önünde bekleyen S.K. bir süre telefonla görüştükten sonra henüz bilenmeyen bir nedenden dolayı belinden çıkardığı tabanca ile iş yerine peş peşe ateş açtı. Yaralananın olmadığı olay güvenlik kameralarına yansırken, zanlı kaçarak bölgeden uzaklaştı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olay yeri inceleme ekipleri iş yerinde detaylı inceleme yaptı.

Olayın zanlısı S.K. olayda yaklaşık 45 dakika sonra gözaltına alındı. Zanlının polis merkezinde işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

KAVGADA ATEŞ AÇILDI..
Bu arada, Beydağı Mahallesi'nde saat 22.40 sıralarında M.A., Y.O. ve M.G. adlı şahıslar arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında birbirlerini döven taraflardan Y.O. ve M.G.'nin M.A.'ya ait araca zarar vermeleri üzerine, M.A. tabancasını çekerek havaya ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Polis, M.O.'yu kısa bir süre sonra Gönültaş Caddesi'nde otosuyla gitmekte iken yakaladı ve kullandığı tabancayı da ele geçirdi. 3 şahıs hakkında yasal işlemlere başlandı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Zorba (3 ay önce)
    Ülkemiz adeta Teksas oldu . Şiddet, öfke,hırs, o kadar ilerledi ki artık kontrolden çıkmış vaziyette. Asayiş tam yerinde ise fiyasko .Yetkili merciler ise elleri kolları bağlı. çünkü yaptıklar iş değer bulmuyor. Yakalanan hırsız, katil,sapık,piskopat,ayyaş Polisten önce evine gidiyor.Polisin görev hırsı ve vazife sorumluluğu değer görmeyince onlarda kendilerini izole emekten başka çare kalmıyor. İş siyasilere dayanıyor . Bizim seçtiklerimiz bizim vekillerimize dayanıyor . onlara göre hava hoş nasıl olsa korunaklı barınaklarda ve koruma orduları ile geziyorlar .. onlara göre heryer güllük gülistanlık...
    %75
    %25
    Yanıtla