SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kapsal'dan YMS İddiaları.. "Erol Bulut 3 Futbolcuyu.."

0
Güncellendi - 2020-07-27 11:36:56
Kapsal'dan YMS İddiaları..
A- A+ PAYLAŞ

'FUTBOLCUYA DAYALI DÜZEN YAKTI..' Teknik Direktör ve A Spor Yorumcusu Reha Kapsal, Yeni Malatyaspor'un başarısızlığı ve ligden düşmesini, 'futbolcuya bağlı düzen'e bağladı, ilginç açıklamalar yaptı.

A Spor'da Takım Oyunu programında konuşan Kapsal, Yeni Malatyaspor'un durumunu değerlendirirken, burada futbolcuya dayalı düzen kurulmasının teknik direktörleri rahatsız ettiğini, geçtiğimiz sezon tamamlanmadan Yeni Malatyaspor'la yollarını ayıran, bu yıl da Alanyaspor'da önemli başarı gösteren Teknik Direktör Erol Bulut'un bu nedenle Malatya'yı bıraktığını söyledi.

Kapsal, "Erol Bulut, yönetimden 3 oyuncuyu göndermelerini istedi. Ancak bu olmayınca kendi ayrıldı" derken, son teknik direktör Hikmet Karaman'ın da aynı sıkıntıları yaşadığını bildirdi. Kapsal, "Hikmet Hoca neler neler anlattı. Hele bir Bifouma olayı var ki.. Daha neler neler.." diye konuştu.

Programın yorumcularından Emre Bol da, hakem hatalarının bu sezona damga vurduğunu belirterek, M.Başakşehir'in deplasmanda 2-0 galip geldiği Ankaragücü maçında Ankaragücü'nün golünü vermeyen hakem Hüseyin Göcek'in, Fenerbahçe'nin 3-2 kazandığı İstanbul'daki Yeni Malatyaspor maçında Gökhan Töre'yi hatalı sarı kartlarla oyundan atıp Yeni Malatyaspor'u eksik bırakan ve yenilgisine neden olan hakem Ali Şansalan'ın, son hafta Kayseri'de oynanan ve rakip takımın kazandığı Trabzon maçında ev sahibi Kayserispor'un penaltısını vermeyen hakem Cüneyt Çakır'ın, ligden düşen 3 takımın maçlarına direkt etki eden hakemlerden sadece 3'ü olduklarını, hakem yanlışlarıyla lige şekil verildiğini öne sürdü.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Reha Kapsal

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • M (4 yıl önce)
    İyi bir başkan ve iyi bir yönetim olmadan bu takım düzelmez,başkan süper lige uyan,oturaklı biri olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • öneri (4 yıl önce)
    BEŞİKTAŞ AHMET NUR ÇEBİ 'Benim fikrim küme düşme olmaması yönünde'' Ben bu sezon düşmenin kaldırılmasını istiyorum. Pandemi döneminde kulüplerin yaşadığı zorluğu en iyi ben biliyorum. Benim fikrim küme düşme olmaması yönünde. Bu pandemi döneminde küme düşmeyi kaldıralım. Çok değerli şehir kulüplerimiz küme düştü. Alttan da 3 takım geliyor. Varsın 3 takım fazla olsun. Ben bu süreçte küme düşmenin kalkmasını istiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Yönetim çok güzel çalıştı diyo galiba asıl sorun yönetim borç batağında bir futbol takımı var onu açıklayın hakem hataları konumuz değil şu hoca bunu yaptı soyle oldu böyle Ertuğrul sağlam neden gitti.erol bulut neden gitti güzel para eden futbolcu satıldı paralar nerede bunu Malatya halkı duymak ister ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (4 yıl önce)
    Yalnız hakem o pozisyonda vara gidemez çünkü pozisyon sarı kart pozisyonu.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    hakemler ve emre ALLAHINDAN bulsunlar bunlari unutmamak lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Berkant (4 yıl önce)
    Malatya 'nın sahibi yok ki sporda da olsun sahipsiz memleket ................
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman tptş (4 yıl önce)
    Her ne olursa olsun malatya yi yakan fener maçında emre belezoğlu ve maçı yöneten hakem hiç dokunmayan gökan emre kendini yere atıp bağırması hakeminde var a gitmemesi oda bilerek oldu Çünkü var a gitse emre kart görecekti hakemi yaniltmasından dolayı emre belezoglunun her maçta bir çirkefliği var ama nedense hep göz yumuluyor Bir ilin kaderiyle oynadılar allah belâlarını versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Fener maçının tahribatı Gençler kaçına da yansıdı.Gökhan Töre ‘nin oynamaması hücum gücümüzü oldukça düşürdü G.Birliğinin ekmeğine yağ sürdü
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)Osman tptş isimli kullanıcı yorumuna
    5 dakikada oyunu soğutmayip ceza sahası içinde defan yaptıran hoca ve oyuncuların hicmi suçu yok o maç berabere olsa antebi yensek ligde kalıyorduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Sahipsiz bir şehirde bunlar olur diyorum iç siyasi çekişmelere Malatyaspor kurban edilmiştir bu kulübün divan Başkanı sayın Selahattin Gürkan olmaliydi.kulubun her şeyini sayın Gürkan kulübe koyduğu yöneticilerle Malatya halkı adına kontrol etmeliydi yanlışlara anında müdahale etmeliydi benim görüşüm sayın başkanı bu işlerin dışında tuttular kulübe karistirmadilar .divan kurulu gölge başkan bu isden en az adil gevrek kadar sorumludurlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Baskanda disiplin otorite yöneticilik becerisi sıfır kulübü Ali ravci yönetiyordu futbolculara dayalı bir sistem varmış transferlerde siyaset etkili oldumu acaba kulubte hoca otorite saglamiyorsa o kulüp bitmiştir kulüp üyeleri adamın ya akrabası yada arkadaslari bir kurul yaparlar hesapları ibra ederler hesaplar kapanır çantalarını alır giderler dernekler kanununa göre hiç bir şeyde yapılmaz minareyi çalan kılıfını hazırlamıştır gelir ve giderlerle ilgili yönetim kurulu kararları ve harcama faturaları alınıp takılmıştır yani bakılınca bir kusur goremezsiniz ama harcamalarda yerindelik incelenmesi yapılmalıdır kısacası yazık oldu başkan tek kelime konuşmuyor bir açıklama bile yapmıyor kardeşim dusebiliriz ne hakla bizi borç batağına batirdin öyle büyük transferde yapmadın onlarca oyuncu sattın nerde bu paralar adil kınık hocamın dediği gibi kim bu primciler ve dürümcüler burasini çiftliğin zannettin yüreğimiz yanıyor biz inanıyoruz Allah yanlış yapanın yanına bırakmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan (4 yıl önce)
    arkadaslar yormayınz kendinizi biz kısacası sahipsiz bir takımız hakkını savunamayan futbolcularını elinde tutamayan saçma sapan bir takımız düşmeyide hak ettik kimin varki kimle oynayasın bide rakiplerinr bak......
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (4 yıl önce)
    Anadolunun kaderi malesef hep CİNALİ Başkanlarla dertte Gelir Başkanım havalarında havasınıda atar ve sona doğru nemi yaparlar Takımın kasasını boşaltırlar ve Yüklü Borçla Takımı kaderine terk ederler Tüyerler tabiki içlerinde azda olsa insan evladı çıkar Bize bakmayın Biz Battık Batırdılar
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    malatyanın kurtarıcıları belli. murat yıldırım.. ahmet ıldız.. eren tozlu.. bunları değil tff. 1ligde oynatmak. tff.2 ligde oynatırsam. ama malatyada süperligde oynuyorlar ondan sonra böle mefta olursun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)kadir isimli kullanıcı yorumuna
    İlk defa futboldan anlayan birinin yorumunu gördüm. İsmini saydığın kapasitesizleri 2. ligde değil halısaha takımınında oynatmazın!
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Adil başkan varsa bir kulüpte , Tff yada Mhk'ye hatta uygulanan Var sistemine bile gerek yok !! Başlı başına bir takıma gelecek en büyük felakettir kendisi.Ama umarım yani inşallah kurtulacağız kendisinden İNŞALLAH !!
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi (4 yıl önce)
    Araya hatırı sayılır dostları girmiştir.Onun İçin çekilmemiştir.4 tane koyunu güdemeyecek adama takım emanet edilirse böyle olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin koyun güdemez dediğin adam,Malatyaspor tarihinde hiçbir yönetimin beceremediği az bonservisle. veya bedelsiz aldığı futbolcuları iyi paralarla satmayı becermiştir.Ancak 2.yarı başında önemli hata yaparak taraftarı karşısına almıştır.Camia olarak her anlamda düşüşle.malesef küme düştük.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Hakemler.istedigi.takimi.sanpiyon.yapiyorlar. Istedikleri.takimlari.kume.dusuyorlar.ligde.once. Feneri.galatasarayi.sonra.trabuzonu.onunu.kesdiler.siyasilerin.talimatini.uyguladilar.basaksehiri. Sanpiyon.yaptilar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Bu kulübün tekrar başından itibaren her birimini yapılandırmak lazım. Şeffaf bir yönetim Hesap verilebilir bir yönetim Sadece kendi takımını destekleyecek kimsenin yalakalığın yapmayan bir yönetim Ve bütün taraftar grupları nı birleştirip bir taraftar destek grubu oluşturulmalı çünkü mevcut taraftar gruplarının tamamı bizi diğer anadolu kulüp leri ile karşı karşıya getirdi. Bunlar kulüp den nemalanan kesim yanlışları görmezler biran önce bunlardan kurtulmak gerek yoksa asansör takım olmak tan kurtulamayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (4 yıl önce)
    Bunu biliyoruz zaten, hocaların suçu yok. Tek suçlu takımı düşürmek için elinden geleni yapan adil gevrek ve yönetimidir. Depremden sonra federasyon hak verdi, elazığ tüm hakları saklı ligden çekildi, kurtuldu, o zaman söyledik ligden çekilelim diye dinlemediler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Statyum44 (4 yıl önce)pasa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Neyine güvendi de çekilmedi acaba Messi mi var takım da..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (4 yıl önce)Statyum44 isimli kullanıcı yorumuna
    @Statyum44--- olmazmı sende ayıp ettin şimdi, takım mağlupken hatta küme düşerken bile sırıtan Erkan Kaş varya...
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğer küme düşme iptali TFF den kabul edilirse, Kesinlikle Gevrek, Ravcı, ruhsuz futbolcuların tamamı gönderilmeli, yeni başkan, yeni yönetim ve kaliteli futbolcular getirilmelidir. Bu seneden iyi dersler çıkarılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Peki bu oyuncular kim keşke isimde verseler
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçen yıl,Ertaç Özbir,Murat Akça,Adem Büyük,Bifiuma takımda huzursuzluk yaratanlar olduğu söyleniyor.
    0
    0
    Yanıtla