SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar Maskesi Taktı.. Pompalı Tüfekle Yaraladı

0
Güncellendi - 2018-01-27 05:22:03
Kar Maskesi Taktı.. Pompalı Tüfekle Yaraladı
A- A+ PAYLAŞ

Pompalı tüfekle vurulan bir kişi yaralandı. Bu arada, Orduzu Pınarbaşı'nda polis ekibine de ateş açan saldırganların arandığı öğrenildi.

KAR MASKELİ SALDIRGAN..

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Fırat Mahallesi Hasırcılar Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yüzü kar maskeli bir kişi, evine gitmekte olan F.Ö.'ye pompalı tüfekle ateş açtı. Bacağına saçma isabet eden F.Ö. yere yığıldı. F.Ö.'yü silahla yaralayan şüpheli olay yerinden yaya olarak kaçtı. F.Ö.'nün yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. F.Ö. olay yerine gelen ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri kar maskeli şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

POLİSE ATEŞ AÇILDI

Bu arada, Orduzu Pınarbaşı Tabiat Parkı'nda dün sabaha karşı 05.30 sıralarında silahla bir işyerine ateş ederek otomobille kaçan şahısların, bir süre sonra olay yerinde inceleme yapan polis ekibine de ateş açtıkları, olayda can kaybı bulunmadığı, polisin araştırmalarını sürdürdüğü öğrenild.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Barış GÖNÜLAÇAR (6 yıl önce)
    Tabikide iyi insanlara lafım yok, ya insanın çoluğu çocuğu ailesi var, suçsuz günahsız insanlara birşey mi olması gerekiyor ondan sonramı tedbir alınsın beni eleştiren arkadaş ne demek istediğimi anlıyamamış herhalde, aile geçiyor, küfür ediliyor her gün bir olay benim üzüldüğüm nokta orası, insanlar rahat bir şekilde dolaşamıyacakmı, ortalık bu tür pisliklere kalmış güzelim şehiri maf edecekler saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanin yerlisi (6 yıl önce)
    Rabbim herkesin gönlüne merhamet versin bu gidişat hiç iyi değil hepimizin evladı var ben genç iken malatyamın her sokağı her caddesinde gönül ferahlığıyla gezerdim ama şimdi bakıyorum durum çok değişmiş eskiden çakalda belliydi kabadayıda belliydi eskinin çakalıda yiğitti mertti.herkes kendi ailesinden akrabasından komşusundan mahallesinden başlayıp eski dirlik düzen ve ahlaki değerleri yeniden yaşamalı yaşatmalı. Yoksa bu gidişle nerde kör mermi geleceği belli olmaz.Rabbim bizi doğru yoldan ayırmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Diyar bakır (6 yıl önce)
    Kardeşler dışardan gelenlere atmayın bende dışardan geldim buraya yerleşmiş im Malatya'nın yerlisine kaç kişi ye çalıştım paramı alamadım. Bazen sıkıntıdan dolayı onlar (çatasım) gelmiyor değil. Ama çüzüm de dil .Mahkemeye vermek boş bu ülkede kendin git işini çöz vatandaş ne etsin bir empati siz edin
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    polis asayişi sağlayamıyor emniyet ilgilenmiyor halkın sorunlarıyla.. Ama cumhurbaşkanının dediği gibi bu ateş sizide yakar .insanların bıçaklanmasına ölmesine göz yumanlar suçlulara bu casreti veren birimler artık mafya halkı bırakıp polislere ateş etmeye başladı ...cesarete bak yav
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    İş ortamı yok, doğru dürüst bir düzen yok.Göç alan bir yerleşim yeri.İşsiz güçsüz insanlar ne yapacak ortalıkda boş boş dolaşıp gayri meşru işlere bulaşacaklar.Sonra da böyle çakallar türeyecek.Bu milleti işsiz bırakmamak lazım. En sağlam yöntem budur.Bir çarşıyı gezin bakın işsiz güçsüz insanlar, kuru kalabalık.Gelişmiş ülkelerde sokaklarda çok az insan görürsünüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Barış GÖNÜLAÇAR (6 yıl önce)
    İyi insanlara hiç bir lafım yok olamazda zaten, fakat gerçekten yazık oluyor bu güzel malatya ya dışarıdan gelenlermi bozuyor anlamış değilim silah kavga çözüm yolu değil, konuşmak saygı sevgi varken kötü yollara neden baş vuruluyor dünya kime kalmışki bize kalsın yerin altındakiler yerin üstündekilerden çok hesap vereceğiz elbet bir gün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali öztürk (6 yıl önce)
    Allah polisimizi askerimizi korusun polise ateş acmak iyi bir sey degil
    0
    0
    Yanıtla
  • Metehan (6 yıl önce)
    İşte tam mevzu burda başlıyor barış kardeş bizim memleket Hale’n eski memlekette sorun dışarıdan gelen bazıları bozdu bi gitseydiniz bizde eski zamanlarımızı özledik sizde kurtulurdunuz bizde diyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Barış GÖNÜLAÇAR (6 yıl önce)
    Ya arkadaş nasıl bir malatya hangi umutlarla geldik nelerle karşılaştık, hergün ayrı bir olay insan birine dokunmaya korkuyor, kültür kalmamış medeniyet kalmamış ahlak kalmamış, çözümü kavgada dövüşmekte arayan yerden hayır gelmez doğunun parisiymiş ne parisi, bir memur olarak günüm dolsun bir dakika bile durmayı düşünmüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mümkünse bizim memleketin dışında oyna. Geldiğin yer çok mu düzgün bir yerdi. İster memur ol, ister sokakları temizleyen bir vatandaş... Benim nazarımdan insan insan olduğu için değerlidir. Kibrin esir aldığı akıl, başta değil yerlerde süpürülmeye mübahtır. Sana tavsiyem memur kardeş: TAŞIYAMAYACAĞIN DEĞERLERİ TAŞIYAN MEMLEKETİMDE NASİBİNİ ARAMA. Bir memleketin medeniyetini ne sen sorgulayabilirsin ne de bir başkası. Söz konusu MALATYA ise gerisi teferruattan ibarettir. BEYDAĞINDAN OVAYA SELAM OLSUN SANA.
    0
    0
    Yanıtla