SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar Nedeniyle 41 Köy Yolu Kapalı

0
Güncellendi - 2016-12-17 16:06:10
Kar Nedeniyle 41 Köy Yolu Kapalı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yoğun kar yağışı nedeniyle 41 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığından alınan son bilgilere göre, 41 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu belirtildi. Kar yağışının başladığı günden itibaren toplam 514 mahalle yolu Büyükşehir Belediyesi ekiplerince açılırken, sahada toplam 31 ekibin çalıştığı bildirildi.

Son durum itibariyle Akçadağ’da 11, Arapgir’de 8, Battalgazi’de 5, Doğanyol’da 1, Hekimhan’da 1, Kale’de 2, Pütürge’de 11 ve Yeşilyurt’ta 2 mahallenin yolunun yoğun kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı olduğu belirtildi.

iha

karyol

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • haluk (7 yıl önce)
    Belediye kar sinavinı veremedi. Sanki sahil kentiyiz. Uyuma yın yetkililer. ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Şükrü (7 yıl önce)
    belediye başkanımız ahmet bey vatandaşın gözü 1 kar görsün diye karları kaldırmaya kıymıyor yoksa o karları aynı gün kaldırırdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (7 yıl önce)
    ŞEHİR MERKEZİNDE TRAFİK NEREDEYSE KİLİTLENECEK .İYİ Kİ FAZLA KAR YAĞMADI.KAR YAĞIŞI İKİ GÜN SÜRSE DÜNYA İLE İRTİBATIMIZ KESİLECEKTİ. BUNA DA ŞÜKÜR.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    Biz niye görmüyoruz 31 tane ekibi ?? köy yolunu bırak daha şehir merkezinde yollar berbat. hava raporlarında haftalar öncesinde söylüyor zaten hiç hazırlık yapılmıyor. Ben şahsen eski belediyeri hizmetleri arar oldum.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Nerde eski koy hizmetleri
    0
    0
    Yanıtla