SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar Yağışı Hayatı Etkiliyor...

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:21:48
Kar Yağışı Hayatı Etkiliyor...
A- A+ PAYLAŞ

Çarşamba gününün ilk saatlerinde başlayan kar yağışı nedeni ile Malatya şehir merkezinde kar kalınlığı 13 santimetreye ulaştı. 
 
Yağışın, şehir yaşamını olumsuz etkilememesi için Malatya Belediyesi ekipleri tarafından ana yollar tuzlandı. Ekipler ayrıca karları küreyerek, kaldırımların buz tutmasının önüne geçmeye çalıştı.
 

Malatya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Cadde ve sokak temizliği ile tuzlama çalışmalarının Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından; kaldırım temizleme çalışmalarının ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Esenlik Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldığı bildirildi. 
 
Açıklamada, şehir merkezinde kapalı cadde veya sokak bulunmadığı, trafik akışının normal bir şekilde devam ettiği belirtilerek, hafta sonuna kadar devam etmesi beklenen kar yağışına karşı gerekli tedbirlerin alınmış olduğu ve karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam edileceği ifade edildi. 
 

Bu arada, Malatya İl Özel İdaresi'nden alınan bilgiye göre, yağış nedeniyle kapalı köy yolu sayısının 100 olduğu bildirildi. 
 
Kapalı köy yolu sayısını ilçelere göre dağılımı şöyle;  "Merkez 4, Akçadağ 20, Arapgir 3, Arguvan 4, Darende 2, Doğanşeahir 5, Doğanyol 4, Hekimhan 22, Kale 3, Kuluncak 8 ve Pütürge 18. Yazıhan 2, Yeşilyurt 5." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız