SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar Yağışı Kısa Süre Etkili Oldu

0
Güncellendi - 2017-01-15 18:32:50
Kar Yağışı Kısa Süre Etkili Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Cuma günü sabah erken saatlerde yağan kar yağışı ile birlikte saha çalışmalarına başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, birçok noktada kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.

04.30 sıralarında başlayan ve 1 saati aşkın bir süre devam eden yoğun kar yağışından sonra, bazı bölgelerde ulaşım sıkıntısı yaşandı. Fahri Kayahan başta olmak üzere meyilli cadde ve sokaklarda başta okul servisleri olmak üzere birçok araç kayma nedeniyle büyük sıkıntı çekerken, maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi.

Kar yağışı başladıktan sonra harekete geçen Büyükşehir Belediyesi tarafından; TOKİ konutları, Beydağı Mahallesi, İnderesi, Yıldıztepe ve Fırat mahallelerinde buzlanmaya karşı sürdürülen tuzlama çalışmalarına ilave olarak solüsyon da kullanıldı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent merkezinde kaldırımlarda kar küremenin yanısıra ana cadde ve sokaklar ile otobüs güzergâhlarında tuzlama ve solüsyon çalışmaları yaptı.

Vatandaşlardan tedbirli olmaları istendi

Büyükşehir Belediyesi tarafından karla mücadele çalışmalarının şehir genelinde sürdüğü belirtilirken, vatandaşlardan da tedbirli olmaları istendi. Büyükşehir Belediyesi kış lastiği olmayan araçların karlı havalarda trafiğe çıkmamalarını, yüksek bölgelere gidecek araçlarda ise mutlaka zincir bulundurmaları gerektiğini, acil çağrılar için de 444 51 44 nolu Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi’ni aramalarını istedi.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Tuğba (7 yıl önce)
    Çöşnük Mahallesi ve Mehmet Buyruk Caddesi olduğu gibi duruyor gerçekten büyük şehir Belediyesi olarak çok güzel çalışıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (7 yıl önce)
    Resimlere bakıp ne çalışmışlar diyorum ama 10 cm karda fiyasko 30 cm düşünemiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Hasan varol okulu yokusu felaketti sabah 8 de. Ne tuzlama ne bisey vardi
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (7 yıl önce)
    HEEE BELEDİYE ÇALIŞIYOR , ARI GİBİ ÇALIŞIYORLAR ,,, YERSEN TABİ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat SEKMAN (7 yıl önce)
    Haklısın kardeşim.En az 10 tane kaza var.Belediye otobüsleri kaydı kaza yaptı.Örneğin banazı ve İnönü ortaokulu İstanbul evleri karşısı. Çocuklar karda buzda okula gitti.İllaki düşüp kafalarından bekmez mi çıkması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • bilal (7 yıl önce)
    Kaç tane kaza oldu onlarıda yazıp paylaşın bi zahmet.Habercilik mi yapıyorsunuz yoksa belediyeye aşk mektubu mu yazıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla