SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karakaya'da 11'i Yabancı 12 Kaçak Avcı

Karakaya'da 11'i Yabancı 12 Kaçak Avcı
A- A+ PAYLAŞ

Karakaya Baraj Gölü’nde amatör avcılığa aykırı balık avladıkları tespit edilen 11'i yabancı uyruklu olmak üzere 12 şahsa toplam 6 bin 540 TL ceza uygulandı.

Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi Dilek Mahallesi Küllümağara mevkiinde, Yeşilyurt İlçe jandarma, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ekipleri tarafından müşterek icra edilen devriye faaliyetinde 12 şahsın Karakaya Baraj suyunda amatör avcılığa aykırı balık avladıkları tespit edildi. 11'i yabancı uyruklu 12 şahsın avcılıkta kullandıkları 27 adet kamış tipi ve 15 adet makara tipi oltaya Yeşilyurt İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne teslim edilmek üzere el konuldu. 

Şahıslara toplam 6 bin 540 TL para cezası uygulandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • muhittin (2 yıl önce)
    Bunlar henüz baslangic. Icisleri bakani kendisi söyledi; 8 milyon mülteci var. 700 bin cocuk dogmus. Had bakalim,size kolay gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Bu memlekette artık yabancılar yerli, yerli halk yabancı oldu. Boşuna bu vatanı kurtarmak için şehit oldu atalarımız dedelerimiz. Kendi vatanımızda olduk yabancı.
    0
    0
    Yanıtla