SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karantina Firarisi 223 Kişi Yurtlara Yerleştirildi

0
Güncellendi - 2020-11-21 18:42:49
Karantina Firarisi 223 Kişi Yurtlara Yerleştirildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sigara içme yasağına uymayan 70 kişiye para cezası yazıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kovid-19 ile mücadele kapsamında ekiplerin denetimleri sürüyor.

Bu kapsamda şu ana kadar Kovid-19 temaslısı olup karantina hükümlerini ihlal eden 223 kişi yurda yerleştirildi. Bu kişilerden 176'sının karantina süreci sona ererken, 47 kişi halen izolasyonda bulunuyor.

Denetimlerde, toplu alanlarda sigara içme yasağına uymadığı tespit edilen 70 kişiye de toplam 63 bin lira ceza uygulandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Malatya44 (3 yıl önce)
    Saat 21.01 an itibari ile tecde de yürüyüş yolunda insanlar yürüyor. Bu nasıl vurdumduymazlık.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Sokağa çıkma yasağı yarın başlıyor kardeş, günleri şaşırdın herhalde..
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay bey ,Cumadan başladı akşam 8 itibariyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (3 yıl önce)Turgay isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    O 223 kişiyi yurtlarda kendi hallerine bırakın ne halleri varsa görsünler. Bunca insanın sağlığını hiçe saymak neymiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Bunu aylar önce söylemiştim bütün pozitif çıkanları iyileşinceye kadar öğrenci yurtlarına yerleştirin diye sizden ricam insanların sağlığıyla oynayan bu insanlardan günlük yemek paralarını da tahsil ediniz .
    0
    0
    Yanıtla