SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karantinadaki Çocuklara Oyuncak

0
Güncellendi - 2020-04-19 22:41:01
Karantinadaki Çocuklara Oyuncak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, Suudi Arabistan'dan uçakla getirilerek karantinaya alınan çocuklara, oyuncak dağıtıldı. 

Suudi Arabistan'da bulunan 328 Türk vatandaşı 14 Nisan'da uçaklarla Malatya'ya getirilerek karantinaya alınmıştı.

Suudi Arabistan'dan yurda getirilip Battalgazi Yurt Müdürlüğünde 14 gün boyunca karantinaya alınan vatandaşların çocuklarına, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’ın öncülüğünde Gençlik Merkezleri ve KYK çalışanları tarafından oyuncak verildi. 

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle: “Battalgazi Yurt Müdürlüğümüzde karantina boyunca misafir olacak çocuklar unutulmadı. Tüm odalar teker teker dolaşıldı. Gençlik Merkezi, KYK çalışanları hepsi il müdürümüz öncülüğünde geleceğimiz olan çocuklarımız için çalıştı. Yeter ki yüzler gülsün.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız